Cum arată Cristina Spătar la 48 de ani. Transformare totală după operațiile estetice

Cum arată Cristina Spătar la 48 de ani

După ce a trecut printr-un divorț urât, Cristina Spătar s-a decis să-și schimbe viața, așa că a făcut mai multe vizite la medicul estetician, care a ajutat-o să se transforme într-o mămică foarte atractivă. Arată chiar mai bine decât înainte să devină mamă!

Cum arată Cristina Spătar la 48 de ani

Cristina Spătar a scos artileria grea. Vedeta a recurs la cele mai noi operații estetice care au ajuns și la noi în România. Cântăreața și-a sculptat trupul cu ajutrul medicului estetician și și-a făcut un fund de braziliancă adevărată.

Vedeta ajunsă la vârsta de 48 de ani a văzut că mai multe dive autohtone au încercat cu succes să-și subțieze talia, așa că a încercat și ea, iar rezultatele au mulțumit-o pe deplin. Cristina Spătar a scris chiar un mesaj pe o rețea de socializare în care a recunoscut că a suferit mai multe intervenții chirurgicale de înfrumusețare.

Cum arată Cristina Spătar la 48 de ani
Cum arată Cristina Spătar la 48 de ani

Vedeta a suferit două intervenții chirurgicale de înfrumusețare

”Mi-am făcut operaţia pentru că imediat după naştere am apelat la toate metodele posibile pentru a scăpa de surplusul de grăsime de pe abdomen şi talie, dar nu am reuşit să revin la forma iniţială. Mă simt mai liniştită, ştiind că pot să arăt chiar mai bine decât înainte. L-am ales pe doctorul estetician Călin Doboş pentru că este un adevărat profesionist şi am văzut atâtea exemple de vedete «sculptate» de el care m-au impresionat. După ce l-am cunoscut am ştiut că mă las pe mâini bune”, a spus Cristina Spătar, după intervenţia de liposucţie.

Iar medicul ei a adăugat: ”I-am făcut o liposucţie de talie, ca să îi accentuăm mijlocul, am îndepărtat grăsimea şi i-am injectat-o în fese pentru a corecta câteva imperfecţiuni. Nu a avut o cantitate mare de grăsime, iar scopul a fost să îi modelăm talia şi fesele şi să le dăm o tentă uşor mai profică, mai tonică. În cazul ei recuperarea este rapidă, fiindcă n-a fost o procedură de mare anvergură. Mă aştept ca ea deja să se poată plimba din a doua zi şi că în 4-5 zile să fie capabilă să conducă maşina singură şi să se mişte lejer prin casă. Astfel îşi reia toate activităţile de zi cu zi. Sport nu are voie să facă, decât după 6-7 săptămâni, în funcţie de cum evoluează”, a spus medicul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI