Drama actriței care a ajuns să trăiască în canal și să cerșească. Era o frumusețe răpitoare și era dorită de toți bărbații

Drama actriței care a ajuns să trăiască în canal și să cerșească. Era o frumusețe răpitoare și era dorită de toți bărbații
Jenni Lee a ajuns să trăiască în canal și să cerșească

A fost una dintre cele mai apreciate actrițe din filmele pentru adulți, dar a ajuns să trăiască în canalele din Las Vegas și să cerșească pentru a putea trăi. Este drama prin care trece acum Jenni Lee, cea care ocupă locul 119 în topul celor mai apreciate staruri feminine din industrie.

Jenni Lee a ajuns să trăiască în canal și să cerșească

Jenni Lee a fost descoperită în canalele din Las Vegas de o echipă de jurnaliştii germani care au vrut să realizeze un documentar despre modul în care oamenii trăiesc în canalizarea din Las Vegas, un oraș care pentru mulți nu a reprezentat visul american împlinit. Jenni a ajuns să doarmă la comun cu alte persoane fără adăpost, dar spune că nu își dorește să plece de acolo întrucât acela este locul în care nu se simte judecată.

Starea ei de sănătate nu este deloc bună, dar este mulțumită că acum are alături oameni care o acceptă așa cum este. Jenni a debutat în industria filmelor pentru adulți la 21 de ani și a devenit repede foarte apreciată.


„Eram foarte cunoscută, mult prea cunoscută şi arătam atât de bine, eram sexy. Nu este atât de greu traiul aici, toată lumea este politicoasă şi se comportă frumos cu tine, ceea ce nu se întâmplă la suprafaţă. Sunt fericită aici, am tot ce mi-aş putea dori”, a declarat Jenni Lee.

Fosta actriță nu a dorit să ofere detalii despre modul în care a ajuns să locuiască în canal. S-a mulțumit să precizeze însă că acum este foarte fericită.

Pe profilul ei de pe un site pentru adulți, Jenni Lee are peste 45.000 de urmăritori, iar videoclipurile în care apare au fost vizionate de aprioximativ 135.000.000 de ori.