Dragoste cu năbădăi. Ce a pățit un american după ce a decis să se mute la Cluj, alături de iubita sa româncă

Dragoste cu năbădăi. Ce a pățit un american după ce a decis să se mute la Cluj, alături de iubita sa româncă
Ce a pățit un american după ce a decis să se mute la Cluj, alături de iubita sa româncă

Un american s-a îndrăgostit de o româncă din Dej și a hotărât să se mute în România pentru a fi alături de ea. Toată întâmplarea pare a fi inspirată dintr-un film de dragoste de la Hollywood.

Dragoste cu năbădăi pentru un american

Benjamin, un bărbat ce provine din Statele Unite ale Americii, s-a îndrăgostit nebunește de o tânără din Dej, Larisa. Distanța era mult prea mare pentru cei doi, așa că bărbatul s-a hotărât să se mute în România. Pentru asta, și-a vândut toate proprietățile din România și a lăsat totul în urmă pentru a fi mai aproape de Larisa. Ajuns în țară, Benjamin a avut parte de o surpriză mai puțin plăcută.

Autoritățile române nu i-au dat voie lui Benjamin să intre în țară. Odată cu noile restricții, doar anumiți oameni au voie să intre în țară, doar cu motive justificate. Cei de la aeroport au considerat că motivul bărbatului nu era unul destul de important, așa că i-au interzis intrarea în țară. Bărbatul a anunțat că a venit să se căsătorească cu iubita sa româncă. Acesta a fost oprit în zona neutră a Aeroportului Internațional din Cluj-Napoca. Benjamin a spus că e prima dată când se văd și că s-ar căsători și pe aeroport dacă se poate.

„El şi-a vândut casa să vină aici, să mă ajute pe mine şi pe copilul meu. Asta era prima dată când ne puteam vedea. Ideea era să vină să ne căsătorim, nu avem cum, ne-am căsători şi în aeroport dacă se poate. Asta ne dorim”, a povestit românca pentru reporterii Observator.

Nu are voie să intre în țară

Benjamin a zburat fără nici un fel de problemă până în Germania, acolo a avut escală. În momentul în care a plecat din SUA avea și un test PCR negativ făcut cu mai puțin de 24 de ore înainte de a pleca. Cu toate acestea, autoritățile nu i-au dat voie să pună piciorul în țară. Cetățenii străini pot intra în România, însă doar cu anumite condiții. Din păcate, motivul invocat de Benjamin nu a fost suficient pentru a intra în țară.

Ambii disperați dar și triști în același timp, au spus că sunt dispuși să se căsătorească chiar și în aeroport. Cei doi au apelat la serviciile unui avocat pentru a le susține cazul, însă nu au avut șanse. Autoritățile l-au obligat pe Benjamin să plece înapoi acasă. El se poate întoarce definitiv în țară, doar atunci când se vor schimba regulile. Sau, prietena lui poate merge în Germania pentru a sta împreună.