Cerere în căsătorie la Puterea Dragostei. Momentul emoționant din emisiune

Cerere în căsătorie la Puterea Dragostei. Momentul emoționant din emisiune
Cerere in casatorie la Puterea Dragostei. Momentul emotionant din emisiune

Veste bombă în showbiz. A avut loc o cerere în căsătorie emoționantă la Puterea Dragostei. Cine sunt norocoșii care au decis să-și unească destinele. Cine este tânărul care a decis să-și ia inima în dinți și să o ceară de soție pe aleasa inimii lui. Prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela, a fost cea care a făcut anunțul. 

Cerere în căsătorie la Puterea Dragostei

Bat clopote de nuntă pentru doi dintre concurenții de la Puterea Dragostei. George a decis să-și ia inima în dinți și să o ceară în căsătorie pe frumoasa Mădălina, aleasa inimii sale. Deși săptămâna trecută au circulat zvonuri în rândul concurenților conform cărora George ar fi înșelat-o pe femeia cu care formează un cuplu de câteva luni, iată că iubirea a învins și de această dată.

Se pare că prezentatoarea emisiunii Cristina Mihaela, fosta finalistă de la Bravo, ai Stil!, i-ar fi spus Mădălinei că l-a convins pe George să o ceară în căsătorie, lucru care a uimit-o pe frumoasa brunetă. Dacă este sau nu adevărat, acest lucru rămâne de văzut în

„Ia uite-o pe Mădălina ce ochi a făcut când a auzit de inel. Bună, Mădălina. L-am convins pe George să te ceară. Dragi telespectatori, dragi concurenți, George a decis să o ceară în căsătorie pe Mădălina. Felicitări. Bravo vouă!”, a spus Cristina Mihaela, conform wowbiz.ro.

George, acuzat că ar fi înșelat-o pe Mădălina

Spiritele s-au încins, săptămâna trecută, la Puterea Dragostei, după ce Medas și Nico au iscat controverse în cadrul celui mai iubit show matrimonial de la Kanal D și s-au luat de cuplul format din Mădălina și George. Totul a început atunci când Nicos i-a reproșat Mădălinei că a intervenit în relația lui cu iubita sa Meda.

„Mădălina, eu nu am vorbit despre tine, ci despre Aya. Băi, fetițo, ești o fetiță, aia ești”, i-a reproșat Meda frumoasei brunete.

În disputa dintre ei a intervenit și Cristi Marinescu, cel care l-a acuzat de infidelitate pe George, spunând că acesta ar fi înșelat-o pe Mădălina, partenera sa: „Îți bati joc de Mădălina”.

George și Mădălina sunt împreună de câteva luni. Deși George îi jura iubire eternă Monei, prin septembrie 2020, iată că acesta a uitat complet de fosta lui iubită și este foarte îndrăgostit de actuala lui parteneră. Sentimentele sunt reciproce, întrucât și Mădălina nutrește sentimente de iubire pentru partenerul său. Chiar dacă bruneta a negat mult timp faptul că simte ceva pentru George, iată că dragostea a învins și de această dată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI