Dragoș Pâslaru a avut o viață incredibilă. Ce s-a aflat acum despre actorul care s-a făcut preot după ce a fost bătut crunt la mineriade

Dragoș Pâslaru a avut o viață incredibilă. Ce s-a aflat acum despre actorul care s-a făcut preot după ce a fost bătut crunt la mineriade
Viața fostului actor Dragoș Pâslaru, subiect de film

Actorul Dragoș Pâslaru care s-a făcut preot după ce a fost bătut de mineri în 1990, revine în atenția publicului. Viața complicată pe care a dus-o actorul devine subiect de film. Pelicula se numește ”Scara” și este regizată de Vlad Păunescu. În rolurile principale au fost distribuiți niște actor tineri.

Viața fostului actor Dragoș Pâslaru devine subiect de film. Când va avea loc premierea?

Filmările pentru pelicula care a fost inspirată din viața lui Dragoș Pâslaru au început de câteva zile la studiourile Castel Film, dar și în alte locații din țară. Premiera filmului intitulat ”Scara”, care prezintă povestea de viață a actorului care a fost bătut la mineriadă în anul 1990 va avea loc pe 13 iunie 2020, potrivit Click.

Rolurile principale ale filmului vor fi interpretate de Eduard Trifa și de Voica Oltean şi Ana Maria Guran.”Este un proiect de suflet pentru echipa de la Castel Film şi pentru regizorul Vlad Păunescu. Se încearcă să nu se scape prea multe amănunte din culisele acestei producţii. Atunci când va fi gata vă aşteptăm la premiera de gală, unde sperăm să vină şi părintele Valerian sau aşa cum îl ştie o ţară întreagă, Dragoş Pâslaru”, au mărturisit surse de pe platourile de filmare ale acestei pelicule.

Dragoș Pâslaru în vârstă de 68 de ani a protestat de nenumărate ori în fața noi conducerii, care s-a instalat la putere după revoluția din anul 1989. Datorită protestelor sale extrem de puternice, autoritățile l-au numit legionar și l-au acuzat de faptul că ar manipula opinia publică.

Mai mult, acesta a fost fost bătut crunt de mineri în zilele de 13-15 iunie 1990, în Piaţa Universităţii. În urma bătăilor primite, Pâslaru a intrat în comă. Fostul actor a fost numit ”erou”, atunci, însă a declarat că „adevăraţii eroi sunt doar cei de sub iarbă”.

Când s-a călugărit Dragoș Pâslaru și de ce a renunțat la actorie

Când s-a călugărit Dragoș Pâslaru. Sursă foto: România TV
Când s-a călugărit Dragoș Pâslaru. Sursă foto: România TV

Fostul actor a mărturisit că după ce s-a trezit din comă, a simțit o chemare cu totul specială, aceea de a se călugări. Drept urmare, la vârsta de 39 de ani, Dragoș și-a luat la revedre de la actorie și s-a călugărit. Ultimul proiect în care a jucat actorul Dragoş Pâslaru a fost acum 20 de ani în “Fii cu ochii pe fericire” regizat de Alexandru Maftei.

Fratele Valerian, așa cum a fost numit actorul după ce s-a călugărit la Mănăstirea Turnu din Vâlcea, a urmat „şcoala” monahală de la Frăsinei unde a învăţat ascultarea şi smerenia. Acolo, Pâslaru a fost ucenic al cuviosului Ghelasie, un renumit duhovnic, care i-a călăuzit paşii. În prezent, el este unul dintre cei mai căutați duhovnici din zona Olteniei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI