Ce soție superbă are Andrei Aradits! Cum s-a îndrăgostit actorul din serialul Vlad de Andreea

Cum arată soția lui Andrei Aradits? Cei doi s-au îndrăgostit pe rețelele de socializare

Andrei Aradits este unul dintre cei mai buni actori din țară. Cu toate că majoritatea românilor l-au cunoscut în diverse filme și seriale, de asemenea și în rolul de jurat la pupitrul show-ului Te cunosc de undeva, despre viața lui personală se știu foarte puține lucruri. Cum arată soția vedetei și care este povestea lor de iubire?

Cum arată soția lui Andrei Aradits?

Andrei Aradits trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Andreea, cea care i-a furat inima de mai bine de 17 ani. Fructul iubirii lor se numește Eric și le-a călcat pe urme ambilor părinți. Cei doi au dezvăluit pe platourile de filmare, unde s-au îndrăgostit iremediabil.

Andreea, Eric și Andrei Aradits
Andreea, Eric și Andrei Aradits

Destinul a făcut ca și copilul lor să aibă aceeași pasiune, așa că a debutat și el pe marile ecrane și în televizoare. Unul din secretele familiei Aradits este yoga. Toată lumea, de la mic la mare, practică yoga, iar de curând Andreea a și început să predea. Sportul i-a schimbat destul de mult imaginea. Cu toate că niciodată nu a fost o femeie plinuță, acum este din ce în ce mai sexy.

Soția lui Andrei Aradits predă yoga
Soția lui Andrei Aradits predă yoga

Fiul lui Aradits, actor în filmul lui Serge Ioan Celebidachi, “Octav”

Deși nu și-a dorit la început ca fiul lui să urmeze aceeași carieră ca a sa, acum s-a resemnat. Juratul de la Te cunosc de undeva își încurajează fiul și este foarte mulțumit de seriozitatea și implicarea de care dă dovadă micuțul.

„Sincer, nu foarte. Acum sunt resemnat. Pe de o parte, îmi aduc aminte de colegi actori care s-au născut în familii de doctori apoi, împinși de conjunctură, s-au trezit în anul cinci de medicină și și-au dat seama târziu că, de fapt, ei vor să facă teatru. N-aș vrea ca Eric să se facă actor împins de conjunctură. Pe de altă parte, nu l-am văzut așa serios și implicat în nici un alt domeniu. Are farmec și e talentat. Poate va fi actor, poate nu, cine știe? Sigur va face o profesie creativă. Pentru celelalte oricum se vor inventa roboți”
Andrei Aradits

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI