Dragoș Bucur, scrisoare uluitoare către români. Adevărul s-a aflat acum

Dragoș Bucur, scrisoare uluitoare către români. Adevărul s-a aflat acum
Dragos Bucur, scrisoare uluitoare catre romani

Dragoș Bucur nu s-a mai abținut și a spus tot. Soțul Danei Nălbaru a postat, pe contul său oficial de Facebook, o scrisoare uluitoare către români. Adevărul s-a aflat abia acum. După ce a anunțat marți, 9 februarie, în mediul online că nu poartă mască de protecție și nici nu se vaccinează împotriva coronavirusului, vedeta PRO TV a primit foarte multe reacții privind declarația sa curajoasă. Ce i-au scris internauții.

Dragoș Bucur, scrisoare uluitoare către români

Marți, 9 februarie, Dragoș Bucur a făcut anunțul anului pe Facebook. Soțul Danei Nălbaru a declarat, public, că nu se vaccinează anti-COVID și, mai mult de atât, nici nu poartă mască de protecție. Declarația sa controversată a stârnit valuri de reacții în mediul online, iar internauții au luat cu asalt postarea sa. Actorul a primit mii de mesaje, atât din partea celor care au fost de acord cu el cât și din partea celor care i-au criticat alegerea.

Astăzi, Dragoș Bucur rupe tăcerea. Miercuri seară, 10 februarie, prezentatorul Visuri la Cheie a decis să facă publică o scrisoare în care a vorbit despre ce reacții au avut urmăritorii săi când i-au citit mesajul.

„Cativa prieteni m-au sunat sa ma intrebe de ce nu tac, de ce a trebuit sa spun ce gandesc. Ei bine, aceasta intrebare este raspunsul la ea insasi. Am spus ce gandesc pentru ca oamenii au ajuns (iar) sa aleaga varianta in care tac si pastreaza pentru ei si familiile lor ceea ce cred, de teama ca nu cumva sa fie linsati public si ostracizati si sa nu isi piarda locurile de munca, prietenii, relatiile si sursele de venit. Acesta este un rezultat bine cunoscut obtinut cu mijloace noi.

Mi-a fost teama de reactia pe care impartasirea parerilor mele ar putea sa o nasca, apoi mi-a fost rusine de aceasta teama si de gandul meschin ca “E mai bine tac decat sa spun ce cred”. Cum de obicei aleg sa fac exact lucrurile de care imi e cel mai frica, asta am facut si acum.”, și-a început Dragoș Bucur mesajul de pe Facebook.

Dragoș Bucur le-a transmis un mesaj celor care îl critică

Actorul nu s-a lăsat până nu le-a transmis un mesaj tuturor celor care i-au criticat decizia de a nu se vaccina împotriva virusului Sars-Cov-2. Dragoș Bucur spune că nu este contra persoanelor care se imunizează anti-COVID-19 dar își dorește ca deciziile celor care aleg să nu o vacă să fie și ele respectate de către opinia publică:

„Celor ce aleg sa injure si sa atace ii sfatuiesc sa se gandeasca la faptul ca in curand s-ar putea sa fie ei cei care nu vor mai avea libertatea de a exprima (sau chiar ataca) nici o idee sau o parere. Cred ca ne apropiem de acel moment si nu vreau sa particip la crearea lui. Nu sustin ca decizia de a nu ma vaccina este cea corecta, dar sustin si apar libertatea de a lua singur aceasta decizie.”

Nu sustin ca decizia de a nu ma vaccina este cea corecta, dar sustin si apar libertatea de a lua singur aceasta decizie. Nu incurajez pe nimeni sa nu poarte masca, dar nu sunt de acord cu aceasta ordonanta militara si consider ca traiesc intr-o societate in care inca am voie sa nu fiu de acord cu guvernul si cu deciziile lui si sa imi exprim public acest dezacord.

Stiu sigur ca mai sunt oameni care gandesc ca mine, dar fie le este teama sa se exprime public, fie prefera sa stea departe de online. Sunt un om cu familie, sunt artist, cred in Dumnezeu si in libertatea de expresie, sunt sustinator al luptei impotriva discrimarii si astea sunt valorile dupa care ma ghidez in viata.”, a declarat Dragoș Bucur pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI