Dragoș Bucur nu se vaccinează anti-Covid-19. Ce a urmat după confesiune e ireal

Dragoș Bucur nu se vaccinează anti-Covid-19. Ce a urmat după confesiune e ireal
Dragos Bucur nu se vaccineaza anti-COVID

Dragoș Bucur a făcut anunțul anului în mediul online. Soțul Danei Nălbaru a declarat, pe Facebook, că nu se vaccinează anti-Covid-19. Ce a urmat după această confesiune este ireal. Au urmat reacții în cascadă din partea urmăritorilor săi. Ce i-au spus internauții prezentatorului Visuri la Cheie de la PRO TV.

Dragoș Bucur nu se vaccinează anti-Covid-19

O nouă zi, un nou scandal. Dragoș Bucur tocmai a anunțat că nu se vaccinează anti-Covid-19, iar fanii au dat năvală pe contul său de Facebook. Vedeta PRO TV a mărturisit că nu poartă mască și nici nu intenționează să se imunizeze împotriva coronavirusului, iar declarația sa a stârnit vâlvă în mediul online. Surpriza a fost, însă, în momentul în care comentariile internauților au fost atât pozitive cât și negative cu privire la decizia faimosului actor de a nu se vaccina împotriva virusului Sars-Cov-2.

„În cazul în care nu aveați pe cine să înjurați: nu mă vaccinez și nu port mască.”, a fost postarea controversată a lui Dragoș Bucur de pe Facebook, care a generat mii de comentarii din partea internauților.

Deși foarte mulți urmăritori l-au hulit, destui dintre cei care i-au lăsat comentarii la postarea cu pricina l-au felicitat pentru curajul său și decizia pe care a luat-o.

Eu te admir!! Simt si fac la fel

Esti foarte tare!

Bravo succes in continuare

Dragoș Bucur, m-am distrat citind comentariile, felicitări pentru postare!

Dragoș Bucur a fost infectat cu COVID-19 în septembrie 2020

Așa cum era de așteptat, majoritatea comentariilor primite sunt de tentă licențioasă. Zeci de internauți l-au acuzat pe Dragoș Bucur de inconștiență, mai ales pentru că soțul Danei Nălbaru suferă de diabet de 19 ani. Unii l-au asemănat cu Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu, iar alții au rămas total indiferenți la vizavi de declarația actorului.

Nu inteleg de ce trebuie sa faci propaganda? Mare dezamagire…

Olivia Steer, iti ordon, iesi din acest tanar!

Eu voi da report acestei postari. Este inadmisibil ce faceti aici. Sa va fie rusine!

Păi oricum nu ți-l face nimeni, că ai avut deja, după război mulți viteji s-arată

Nu ai fi singura dezamagire… Ma refer la oameni de la care as fi avut pretentii

Actorul a fost infectat cu noul coronavirus la mijlocul lunii septembrie 2020. Dragoș Bucura declara, atunci, că s-a confruntat cu o formă ușoară a bolii care nu i-a dat foarte multe bătăi de cap.

„Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie. A fost un sezon plin de emoție și mi-aș fi dorit evident să nu fie necesară această întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede și peste această situație”, a declarat, atunci, Dragoș Bucur pentru stirileprotv.ro .

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI