Dovada clară că Sorana Cîrstea nu o respectă pe Simona Halep. Nu s-a jenat deloc

Dovada clară că Sorana Cîrstea nu o respectă pe Simona Halep. Nu s-a jenat deloc
Dovada clară că Sorana Cîrstea nu o respectă pe Simona Halep

Nu o dată s-a spus despre Sorana Cîrstea, în vârstă de 32 de ani, 34 WTA, și despre Simona Halep, în vârstă de 30 de ani, 16 WTA, că nu s-au prea avut la suflet. Retragerea Soranei de la echipa de Fed Cup a fost pusă, de altfel, pe seama acestui fapt. Se pare că tensiunile dintre cele două sportive tind să iasă mereu în evidență, iar faptul că cele două nu sunt prietene a fost confirmat și de fostul antrenor al Soranei, din perioada 2015-2018.

Dovada clară că Sorana Cîrstea nu o respectă pe Simona Halep

În 2019, antrenorul Marius Comănescu spunea despre Sorana Cîrstea și Simona Halep.

„Sunt două jucătoare care nu sunt prietene. Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă să te respecţi, pur şi simplu, ca jucător şi să nu te vezi, să te saluţi, poate schimbi două vorbe în viteză, dar nu-ţi faci confidenţe, nu te duci împreună la diverse activităţi”.

Vorbele antrenorului se cam confirmă, ba chiar mai mult de atât. Nu doar că cele două nu sunt prietene, dar se pare că între cele două sportive nu există nici acel respect profesional.

Conform Dig Sport, Sorana Cîrstea a vorbit despre cele mai bune jucătoare întâlnite de-a lungul carierei, despre idolul ei, și se pare că din toate declarațiile a omis-o pe Simona Halep.

„Au fost multe jucătoare puternice şi am fost norocoasă să mă lupt cu adversare din generaţii diferite: de la Justine Henin şi Kim Clijsters, la surorile Williams şi acum Iga Swiatek. (…)

Idolul meu? Rafael Nadal. Pentru incredibila sportivitate, rezistenţă şi toată contribuţia pentru sport. (…) Fiecare eră a tenisului a avut campioane remarcabile, de la Margaret Court, Billie Jean King, Martina Navratilova, Steffi Graf, Serena Williams.”

Palmaresul impresionant al Simonei Halep

Evidența faptului că Sorana Cîrstea a dovedit lipsă de respect față de Simona Halep constă în faptul că ea nu a pomenit-o deloc pe Simona Halep, având în vedere faptul că aproape toate jucătoarele din noua generație au spus că Simona Halep a reprezentat o sursă de inspirație pentru ele.

Simona Halep are 23 de titluri în palmares, dintre care două fiind de Grand Slam. Simona Halep se mai poate mândri cu două borne impresionante: a ocupat locul 1 mondial vreme de 64 de săptămâni, dintre care 48 de săptămâni, la rând.

De asemenea, a rezistat în Top 10, fără întrerupere, în intervalul 27 ianuarie 2014 şi 9 august 2021, adică, de şapte ani şi jumătate. Este, prin urmare, o longevitate aproape nemaiîntâlnită în tenisul feminin de astăzi.