Dovada că Simona Halep trece prin momente grele. Unde a fost văzută sportiva la doar câteva zile după ce a ieșit din spital – FOTO

Dovada că Simona Halep trece prin momente grele. Unde a fost văzută sportiva la doar câteva zile după ce a ieșit din spital - FOTO
Dovada ca Simona Halep trece prin momente grele. Unde a fost vazuta sportiva la doar cateva zile dupa ce a iesit din spital

Simona Halep încearcă să se liniștească, după o perioadă foarte tensionată și agitată. Sportiva din România a făcut o vizită la Mănăstirea Cașin și a fost fotografiată chiar în timp ce se închina. „Costumația” nu a fost una deloc potrivită pentru lăcaș de cult.

Simona Halep, în pantaloni scurți la Mănăstirea Cașin

Simona Halep nu trece printr-o perioadă foarte bună. Atacul de panică de la Roland Garros și eliminarea din primul tur de la US Open 2022 au fost primele semne că sportiva este foarte obosită. „Mai ales în plan mental”, după cum spunea Patrick Mouratoglou, antrenorul alături de care și-a propus să revină în TOP 10 WTA, dar și să câștige un titlu de Grand Slam.

După ce Halep a ajuns acasă s-au aflat câteva dintre sursele de stres. La începutul lunii a semnat în fața notarului actele de divorț cu Toni Iuruc. A fost veste șocantă. Cei doi se pregăteau de o nuntă fastuoasă, iar în toate fotografiile, pe care postau pe rețelele sociale, apăreau îmbrățișați și zâmbitori. Așa s-a întâmplat și la finalul lunii august, cu nici două săptămâni înainte de parafarea documentelor oficiale.

Și nu a fost tot. Halep se confrunta de ceva timp cu probleme de respirație, așa că s-a lăsat pe mâna medicilor care au operat-o la nas. Vestea a dat-o chiar fostul lider mondial care s-a fotografiat pe patul de spital.

În urma acestui val de întâmplări, Halep a decis să nu mai joace niciun meci oficial anul acesta. Nu a plecat în vacanță, în străinătate, și a rămas acasă, alături de părinți.

„În acest moment nu mă gândesc la altceva decât la recuperare! Ceea ce este sigur e că nu voi mai fi aptă să joc la vreun turneu oficial în 2022. Sezonul meu s-a încheiat, 2022 a fost un an interesant, cu de toate! Ne vedem în 2023 pe terenul de tenis! Simt că mai am multe de arătat pe teren și câteva obiective”, a fost mesajul postat de Halep pe Facebook.

Zilele trecute, la scurt timp după operația de rinoplastie, s-a oprit la Mănăstirea Cașin și s-a rugat. A fost surprinsă de paparazzi, iar fanii au remarcat rapid faptul că Halep era îmbrăcată sport. Unii dintre ei i-au spus că o pantalonii scurți nu sunt o alegere potrivită pentru o oprire la mânăstire  (FOTO AICI).