Dovada că Regina Elisabeta vrea să-i ierte pe Harry și pe Meghan Markle. Ce a făcut suverana

Dovada că Regina Elisabeta vrea să-i ierte pe Harry și pe Meghan Markle. Ce a făcut suverana
Dovada ca Regina Elisabeta vrea sa-i ierte pe Harry si pe Meghan Markle. Ce a facut suverana

După certuri, scandaluri și relații răcite, Elisabeta a II-a face primul pas pentru a se împăca, în sfârșit, cu prințul Harry și Meghan Markle. Ce gest incredibil a făcut monarhul pentru nepotul ei. Fanii au aplaudat gestul reginei Marii Britanii.

Dovada că Regina Elisabeta vrea să-i ierte pe Harry și pe Meghan Markle

Au trecut câteva luni buni de zile de când prințul Harry și Meghan Markle au părăsit familia regală britanică. După interviul scandalos pe care ducii de Sussex l-au acordat vedetei americane Oprah Winfrey, relațiile dintre coroana britanică și Meghan Markle s-au răcit și mai mult. Cu toate acestea, se pare că regina Elisabeta a II-a își dorește să-i ierte pe nepotul ei și soția acestuia.

Regina a făcut un gest impresionant care demonstrează cât de dor îi este de prințul Harry și cum își dorește ca relațiile dintre el și familia regală să fie la fel de bune ca înainte. Monarhul i-a invitat pe ducele și ducesa de Sussex să participe la jubileul de platină, care va avea loc anul viitor. În 2022 regina Elisabeta împlinește 70 de ani de domnie, iar cu acest prilej vrea să se împace cu nepotul ei Harry.

„Ducele şi Ducesa de Sussex au fost invitaţi şi e clar că Regina abia aşteaptă să îi vadă. Momentul balconului va fi decis mult mai aproape de eveniment şi există o limită impusă numărului de persoane şi cred că membri care lucrează ai familiei sunt mai sus decât ducii pe listă”, au declarat oficiali de-ai familiei regale, potrivit mirror.co.uk.

Jubileul de platină al reginei este un eveniment important, care va fi celebrat cum se cuvinte timp de trei zile. Cetățenii englezi vor avea liber în perioada 2-5 iunie, ca un fel de minivacanță, în onoarea suveranului lor.

Cine va fi următorul monarh după regina Elisabeta a II-a

Deși în mor normal prințul Charles este cel care ar trebui să fie rege după ce Elisabeta a II-a nu va mai ocupa tronul Regatului Unit, iată că pot apărea anumite schimbări care să-l facă monarh pe prințul William, duce de Cambridge.

Roxanne Furnival, mediumul care a prezis pandemia de coronavirus care a lovit planeta în anul 2020, susține că se vor produce schimbări drastice în viitorul englezilor.

„Nu îl văd pe Charles devenind rege. Văd coroana transmisă Prințului William. Nu sunt sigură cum va evolua această situație, dar îl văd pe Prințul Charles făcând un pas în spate și lăsându-l pe William la conducere. Nu știu dacă este alegerea lui sau a altcuiva, dar nu îl văd pe tron”, a declarat Roxanne Furnival, potrivit geo.tv.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI