Meghan Markle și Prințul Harry sunt rude. Ce descoperire halucinantă s-a făcut acum

Meghan Markle și Prințul Harry sunt rude. Ce descoperire halucinantă s-a făcut acum
Descoperire bizară făcută de specialiști. Meghan Markle și Prințul Harry sunt rude, de fapt

Meghan Markle și Prințul Harry formează o frumoasă familie și au devenit părinți pentru a doua oară de curând, dar există un secret ce abia s-a aflat și duce relația pe care o au la un nivel la care nu se aștepta nimeni. Se pare că ei nu ar fi doar soț și soție, ci și rude!

Vestea bizară dată de specialiști. Meghan Markle și Prințul Harry sunt rude

Meghan Markle s-a născut și a crescut în Los Angeles, pe când Prințul Harry face parte din Familia Regală Britanică. Până aici, nimeni nu ar crede că ar exista vreo legătură între cei doi. Totuși, o nouă descoperire a pus fanii pe jar, mai ales pentru că s-a dovedit că aceștia ar fi rude. Conexiunea dintre cei doi este cât se poate de bizară, căci familiile lor sunt extrem de diferite.

Meghan Markle și Prințul Harry se află în mijlocul unor noi controverse! După ce au făcut anumite detalii publice despre rudele lor faimoase în cadrul unui interviu, în jurul lor se naște un nou scandal. Se pare că Ducii de Sussex ar fi, de fapt, verișori. Chiar dacă fosta actriță provine din America și alesul său este din Marea Britanie, specialiștii au descoperit o legătură foarte ciudată între rudele lor.

Ducii de Sussex sunt veri de gradul al 15-lea, a dezvăluit Societatea Istoriei Genealogiei New England. După această descoperire făcută de specialiști, fosta actriță ar avea și ea sânge albastru, la fel ca și partenerul său. Thomas Markle, tatăl soției Prințului Harry, are în arborele genealogic un strâmoș britanic, pe nume Ralph Bowes, potrivit Impact.

Legătura neobișnuită dintre Meghan Markle și Prințul Harry. Cei doi sunt verișori

Ralph Bowes, ce a trăit în perioada 1480-1518, a avut o nepoată Bridget Bowes, ce a născut-o pe Doris Sanders în 1921. Ulterior, aceasta i-a dat naștere mamei lui Thomas Markle, Doris Sanders. În același timp, un alt nepot de care s-a bucurat Ralph Bowes, ce a purtat numele de George Bowes, era înrudit cu soția Regelui George al VI-lea al Regatului Unit Britanic, Lady Elisabeth Bowes Lyon. Aceasta a fost mama Reginei Elisabeta, bunica Prințului Harry, deci dezvăluirile devin din ce în ce mai bizare.

Vestea dată de specialiști a venit ca un fulger pentru mulți fani. În timp ce multe s-au zis despre Meghan Markle, ba chiar, aceasta a susținut că nu știa nimic despre Familia Regală înainte de a forma un cuplu cu alesul ei, se pare că legătura dintre ea și rudele Prințului Harry este mai strânsă decât credea lumea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI