Cine va fi noul rege al Angliei, după regina Elisabeta. Surpriză mare de tot, puțini se așteptau la asta

Cine va fi noul rege al Angliei, după regina Elisabeta. Surpriză mare de tot, puțini se așteptau la asta
Cine va fi noul rege al Angliei, după regina Elisabeta

După ce Regina Angliei se va retrage sau va deceda, multe schimbări vor avea loc la Casa Regală. De-a lungul anilor linia de succesiune la tron a suferit modificări. După ce William și Kate s-au căsătorit și au avut copii, aceștia îi pot lua locul Reginei Elisabeta a II-a. În schimb, prințul Harry a abdicat de la tron, alegând să se mute cu soția acestuia, Meghan Markle, în Statele Unite ale Americii.

Cu toate acestea, primul succesor al tronului este, în mod normal, Printul Charles. Mai mult, se pare că regina ar dori să implementeze o legislație prin care Prințul Charles să devină rege cu drepturi depline.

Următorul în linie este Prințul William, Duce de Cambridge și copiii lui, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Cine va fi noul rege al Angliei. Dezvăluiri surprinzătoare

Deși următorul succesor al tronului ar trebui sa fie Prințul Charles, se pare că vor exista modificări în linia succesiunii la tron. Dezvăluirile au fost făcute de mediumul care a prezis și pandemia de Covid-19. Este vorba despre Roxanne Furnival, cea care susține că în următorii ani vor avea loc schimbări majore la Casa Regală.

Mediumul a declarat că nu îl vede pe Prințul Charles devenind rege. Mai mult, aceasta susține că Prințul Charles va preda corona Prințului William.

“Nu îl văd pe Charles devenind rege. Văd coroana transmisă Prințului William. Nu sunt sigură cum va evolua această situație, dar îl văd pe Prințul Charles făcând un pas în spate și lăsându-l pe William la conducere. Nu știu dacă este alegerea lui sau a altcuiva, dar nu îl văd pe tron”, a declarat Roxanne Furnival, potrivit geo.tv.

Prințul Harry și Meghan Markle, excluși din cercul de apropiați

Anul viitor urmează aibă loc Jubileul de Platină al Reginei. Având în vedere că este un eveniment foarte important pentru Casa Regală, mediumul a fost întrebat dacă la eveniment vor participa  Prințul Harry și Meghan Markle.

“Îi văd participând, dar vor fi așezați în lateral. Nu îi văd incluși în cercul de apropiați. Cred că vor fi ținuți la distanță pentru o lungă perioadă de timp. Harry și-a găsit vocea prin Meghan, ceea ce este genial, dar mă îngrijorează că acest lucru ar putea să-i aducă probleme in viitor”, a conchis mediumul.

Urmăriți Playtech.ro și pe