Două vloggerițe ridică semne de întrebare despre atacul Mirelei Vaida: ”Nu zic că e fake, doar că nu se leagă” VIDEO

Două vloggerițe ridică semne de întrebare despre atacul Mirelei Vaida: ”Nu zic că e fake, doar că nu se leagă” VIDEO
Două vloggerițe ridică semne de întrebare despre atacul Mirelei Vaida din platoul Acces Direct

Atacul Mirelei Vaida din 19 martie a împărțit audiența în două. În timp ce unii o compătimesc și o întâmpină pe rețelele de socializare cu regrete, alții pun la îndoială incidentele petrecute în emisiunea ”Acces Direct”, pe fondul, în special, seriei telenovelei ”Vulpița și Viorel”. Acum, două vloggerițe au ridicat semne de întrebare despre episodul dramatic de la Antena 1, într-un video publicat pe Youtube.

Două vloggerițe și-au dat cu părerea despre atacul Mirelei Vaida. Semnele de întrebare ridicate de acestea

Mirela Vaida a fost atacată în direct, în timpul emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1, de către o femeie dezbrăcată, care a aruncat un bolovan în direcția sa. Acum, vedeta este păzită ca un șef de stat. Este așteptată de o armată de bodyguarzi la platou, iar soțul nu o mai lasă singură nicio clipă. Moderatoarea a depus deja plângere pentru tentativă de omor împotriva femeii de 40 de ani din Iași, care în prezent este internată la Spitalul Obregia.

Antena 1 nu a dat detalii despre modul cum s-a putut petrece o astfel de întâmplare, dar a confirmat incidentele din platou, menționând chiar în ziua scenei că autoritățile au fost sesizate imediat, iar Poliția a deschis o anchetă.

„Aș fi dat în judecată televiziunea” 

Nu toți oamenii au fost convinși de veridicitatea episodului, care putea avea un sfârșit tragic. De exemplu, vloggerițele Tina și Reea au declarat că până și modul în care Mirela Vaida a acționat după atac a fost suspect.

„Eu aș fi dat în judecată televiziunea! Mi s-a părut o chestie dubioasă. Eu, acum nu zic că e o chestie fake, doar că ceva nu se leagă. Mirela, când a intrat în emisiunea aceea, din primul minut când a venit, s-a bâlbâit non-stop. Nu era Mirela ca de obicei, se încurca încontinuu, se bâlbâia am impresia că se uita mereu stânga-dreapta… Era foarte atentă, aștepta să vină momentul ăla.(…)

Eu, dacă aș fi fost Mirela Vaida, aș fi dat în judecată televiziunea. Nu este normal ca tu să nu ai staff, să nu ai pază… Dar tu ai mai fi continuat emisiunea? Voi credeți că erați capabili să duceți emisiunea la bun sfârșit? Pe bune? Dacă o cărămidă de-aia putea să mă lovească în cap și să mor, eu mai eram în stare să spun: haideți să continuăm emisiunea? Mă îmbrăcam, sunam la poliție, eram dusă acasă de poliție și nu ieșeam din casă până persoana respectivă nu era prinsă!”, au spus tinerele.