Cum vrea Mirela Vaida să treacă peste atacul de vineri. Din păcate, nu are noroc

Cum vrea Mirela Vaida să treacă peste atacul de vineri. Din păcate, nu are noroc
Cum vrea Mirela Vaida să treacă peste atacul de vineri

Mirela Vaida a fost atacată vineri, în direct, la ”Acces Direct”, cu un bolovan, de o femeie dezbrăcată. Prezentatoarea TV spune că se teme acum pentru siguranța ei și susține că a primit mai multe amenințări în ultima perioadă. Plângerea pentru tentativă de omor depusă la Poliție imediat după incident nu a liniștit-o, trauma trăită fiind puternică. În încercarea de a găsi soluții pentru a se pune pe picioare, a luat în calcul să plece pentru o săptămână sau două într-o vacanță. Acest lucru însemna că va lipsi atât de la cârma emisiunii de la Antena 1, cât și din show-ul unde este concurentă, ”Te cunosc de undeva”, tot din cadrul stației. „Mi-am dat seama că nu mă caracterizează fuga”, este concluzia la care a ajuns aceasta, astfel că și în următoarea perioadă o vom vedea pe sticlă.

Mirel Vaida, metoda eșuată de a trece peste atacul de vineri

„M-am gândit inițial să plec cel puțin o săptămână sau poate două într-o vacanță, dar din păcate sau din fericire weekend-ul acesta și weekend-ul viitor avem filmări pentru finala și semifinala de la Te cunosc de undeva și nu putem să renunț la două proiecte, încurcam două echipe, și mi-am dat seama că pe mine ca om nu mă caracterizează fuga”, a spus Mirela Vaida astăzi, la ”Acces Direct”.

În continuare, a ținut să-i mulțumească lui Vlad, colegul său care a sărit în fața agresoarei pentru a o apăra: „Îți mulțumesc Vlad. Vlad e omul care îmi aduce mie cana cu apă, care îmi aduce microfonul. El este Vlăduț și vreau să-i mulțumesc că e primul care a reușit să o oprească pe femeie”.

A depus plângere pentru tentativă de omor

Mirela Vaida a fost în 22 martie la Secția 4 din Capitală pentru a depune o plângere pentru infracțiunea de tentativă de omor, după ce vineri, în timp ce era în direct și prezenta emisiunea ”Acces Direct”, o femeie dezbrăcată a intrat în platou și s-a năpustit asupra ei cu un bolovan. Agresoarea striga că moderatoare are să îi dea 300 de lei, repetând propoziția: „Dă-mi banii înapoi”.

Urmăriți Playtech.ro și pe