Două vedete mari revin la Prima TV! Ce emisiune vor avea începând cu 21 martie (exclusiv)

Două vedete mari revin la Prima TV! Ce emisiune vor avea începând cu 21 martie (exclusiv)
Ce vedete revin pe sticlă la Prima TV

Două vedete extrem de cunoscute românilor revin pe micile ecrane! Aceștia au bătut palma cu șefii trustului pentru un nou proiect pe care fanii lor o să îl iubească. Mai exact, cele două vor realiza împreună un show care va fi difuzat în fiecare seară de luni, începând cu data de 21 martie. Producția se va numi „Aventurierii gustului”. Despre ce personaje este vorba? Telespectatorii care au auzit marea veste așteaptă cu nerăbdare prima ediție.

Nou proiect la Prima TV: două mari vedete au revenit în trust

Românii adoră emisiunile de gastronomie și aventurile propuse până acum precum: Chefi la cuțite, Chefi fără limite, Masterchef sau Hell’s Kitchen. Iată că în atenția pasionaților de mâncare și trucuri pentru gătit vine o nouă producție.

Mai exact, este vorba despre emisiunea „Aventurierii gustului”, ce îi va avea în prim-plan pe Chef Dezbrăcatu și Chef Antonio Passarelli. Noul show urmează să apară pe micile ecrane începând cu data de 21 martie, fiind difuzat în fiecare seară de luni.

Codruț Kegheș a devenit cunoscut românilor la ,Cronica Cârcotașilor’. Acesta are 49 de ani, iar de o bună vreme dovedește că are un real talent în lumea televiziune.

El a fost remarcat inițial la ,Banc Show’, ulterior alături de Huidu și Găinușă, iar mai apoi s-a integrat rapid în noua echipă, acolo unde a cuprins rolul lui „Cătălin Dezbrăcatu”, un reporter pus pe șotii.

,,Emisiunea își propune să vă surprindă”

„Revin în lumea bucătăriei, plin de avânt, alături de un coleg al cărui renume în materie nu are niciun sens să-l mai laud și eu. E prima data când voi juca, ca să zic așa, alături de un italiano vero.

Însă dincolo de spiritul de glumă, emisiunea își propune să vă surprindă. Am decis să batem țara în lung și-n lat, căutând rețete tradiționale, pe care să le propunem mai apoi tuturor.

Dar și rețete în care să folosim tot felul de bunătăți sau de orătănii care cresc prin curțile oamenilor. Acolo unde cresc!”, a comentat chef Dezbracatu, în stilul său caracteristic, viitoarea producție de televiziune, conform impact.ro.

,,Nu știu cum voi reacționa”

De asemenea, el a spus că cel mai mult îi vor lipsi testele anti-COVID-19, dar după data de 9 martie nu va mai avea această obligație.

„Poate sunt un pic nostalgic, dar exact atunci când începusem să mă obișnuiesc cu testele acelea legate de COVID, ele au ieșit din viața noastră.

Știți că nu se putea altfel interacționa, iar în lumea televiziunii ele deveniseră un fel de examinare. Acum, că nu mai sunt, nu știu cum voi reacționa. Mi-au rămas câteva, poate le voi purta cu mine ca să-mi reamintesc de niște vremuri speciale”, a adăugat Codruț Kegheș.