Două românce din Italia au fost arestate. Jefuiau oamenii prin ‘metoda îmbrățișării’

Două românce din Italia au fost arestate. Jefuiau oamenii prin ‘metoda îmbrățișării’
Cum operau femeile

Două românce stabilitate în Italia au fost arestate, după ce au fost prinse că jefuiau oameni prin metoda îmbrățișării.

Românce arestate în Italia

Cele două femei erau stabilite în Italia și au fost reținute după ce au tâlhărit mai multe persoane folosind metoda îmbrățișării.

Femeile aveau mai multe antecedente penale și erau căutate de luni bune.

Cele două femei au găsit o metodă ingenioasă de a face bani. Planul lor nu a ținut prea mult, însă, pentru că oamenii legii le-au prins.

Mai exact, româncele care erau stabilite în Italia de mai multe vreme au comis două furturi. Unul pe 5 mai la Colorno și altul pe 26 mai la Fidenza.

Cum au jefuit sub metoda îmbrățișării

Cele două abordau persoane bătrâne sub pretextul că sunt în căutarea unei adrese, iar drept mulțumire își îmbrățișau victimele. În timpul îmbrățișării, femeile reușeau să le sustragă ceasurile sau bani din buzunar.

În cazul furtunului din Colorno, victima a realizat la câteva ore că a fost jefuită, așa că pe 31 mai, la punctul de control de la Soragna, autoritățile au identificat o mașină suspectă pe care au verificat-o și le-au găsit pe cele două femei pasagere în mașină.

Femeile au corespuns descrierii făcute de carabinierii stației Compagnia di Fidenza și au fost arestate, fiind duse la audieri.

Cele două românce erau cunoscute pentru antecedente penale pentru infracțiuni.

Cele două femei nu au putut să își justifice prezența în Soragna. Ele fuseseră căutate și în provinciile Bologna și Verona.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI