Dorințele pe care le are Irinel Columbeanu la 65 de ani. Altceva nu îi mai trebuie

Dorințele pe care le are Irinel Columbeanu la 65 de ani. Altceva nu îi mai trebuie
Ce dorință are Irinel Columbeanu la 65 de ani?

Irinel Columbeanu este din ce în ce mai transparent, iar fanii lui sunt încântați că își deschide sufletul în fața lor. Celebrul fost milionar a mărturisit care sunt dorințele sale de la 65 de ani. Bărbatul nu o are alături pe singura fiică a sa, dar cu toate astea se bucură de prietenii care au rămas și în aceste timpuri lângă el. ,,Vârsta este un fenomen inevitabil, care decolorează implacabil percepția tuturor aspectelor vieții de zi cu zi”, a spus cel din urmă în ziua în care a mai adăugat un an în buchetul vieții.

Ce își mai dorește Irinel Columbeanu la 65 de ani?

Irinel Columbeanu a fost unul din cele mai controversate personaje din lumea mondenă în urmă cu mulți ani. Viața lui s-a schimbat total după ce a pierdut averea tatălui, ulterior a fost implicat într-un scandal uriaș cu fosta soție, iar la anii bătrâneții nu se bucură nici să o aibă pe singura fiică aproape.

Acesta a împlinit astăzi vârsta de 65 de ani. Bărbatul învârtea în trecut zeci de milioane de euro și avea lângă el femei care mai de care mai frumoase. Vedeta trăiește acum modest și susține că viața a ajuns să însemne altceva.

Ajuns la 65 de ani, fostul afacerist susține că lucrurile simple îl definesc și că nu suferă deloc în urma pierderilor uriașe financiare. Întrebat cum urmează să se sărbătorească, fostul soț al Monicăi Gabor spune că o să petreacă ziua cea mare în compania unor prieteni, în aer liber.

,,Vârsta este un fenomen inevitabil, care decolorează implacabil percepția tuturor aspectelor vieții de zi cu zi. Menținerea sănătății, a simțului umorului, a lucidității, a sincerității, a poftei de viață și a optimismului. Party, în aer liber, în grădina unui bun prieten, cu cei mai buni prieteni, cei din grupul autohton “de la Casa Doina”, a declarat el, pentru click.ro.

,,M-aș fi simțit altfel alături de…”

Bărbatul a subliniat că ar fi fost mai împlinit dacă alături de el ar fi fost și Irinuca, fiica lui care locuiește de ani buni în Statele Unite ale Americii alături de mama sa. Cu toate astea, el nu se simte singur și spune că familia există, chiar dacă este departe.

,,Nu, nu duc dorul unei familii. Familia există, deși răspândită pe mai multe meridiane, dar la întrebarea aceasta, dacă m-aș fi simțit altfel alături de copil….Da, mi-ar fi fost mai bine, evident! Cine nu?!”, a mai spus acesta.