Irinel Columbeanu și Monica Gabor, amintiri din perioada căsniciei lor. Despre ce au vorbit, nostalgici, la telefon EXCLUSIV

Irinel Columbeanu și Monica Gabor, amintiri din perioada căsniciei lor. Despre ce au vorbit, nostalgici, la telefon EXCLUSIV
Irinel Columbeanu si Monica Gabor si-au adus aminte de casnicia lor

Cele două surori Gabor se află la Paris iar astăzi, înaintea unei partide de shopping, Moni s-a conversat cu fostul soț despre amintirile trăite în capitala Franței, în timp ce Ramona l-a felicitat pe fostul om de afaceri pentru cele două volume publicate, și i-a urat baftă pentru cel de-al treilea, „Chintesența”, care va fi lansat la începutul luni iunie, în cadrul celei de-a XIV -a ediții a Salonului Internațional de Carte Bookfest.

Ce telefon surpriză a primit astăzi Irinel Columbeanu de la Monica și Ramona Gabor

Irinel Columbeanu a primit un telefon surpriză, în cursul acestei dimineți, chiar de la fosta sa soție, Monica Gabor, cu care, potrivit mărturisirilor sale recente, făcute pentru playtech.ro, vorbește destul de rar, ci de fiecare dată doar despre fiica lor.

Ei bine, printre altele, chiar dacă subiectul principal al discuției l-a constituit tot Irina, Moni, aflată la Paris împreună cu sora sa, Ramona Gabor, a depănat amintiri cu Irinel despre vremurile în care care cei doi au vizitat capitala Franței, iar fostul său soț a sfătuit-o cam ce locuri și locații să mai viziteze.

„Plecau la cumpărături. Nu pot spune că m-a surprins acest telefon, am evocat cu nostalgie timpul petrecut împreună la Paris.

Am întrebat-o și dacă mai există filmulețe cu mine pe Igo.live, mi-a zis, așa cum mă așteptam, că nu, dat fiind că a vândut aplicația, așa cum de altfel am povestit și eu în volumul trei al trilogiei, intitulat Chintesența”,  a mărturisit Irinel Columbeanu pentru impact.ro.

Cu Ramona nu mai vorbise de cinci ani

Fostul soț al Monicăi Gabor nu ne-a ascuns faptul că a vorbit la telefon și cu Ramona Gabor, după o pauză de cinci ani și că atât ea, cât și Monica, sunt invitate la lansarea volumului trei al cărții sale, intitulat „Chintesența”.

Evenimentul va avea loc la începutul luni iunie, în cadrul celei de-a XIV -a ediții a Salonului Internațional de Carte Bookfest.

„Nu mai vorbisem cu Ramona din anul 2017, de când am fost în America. M-a felicitat pentru carte și mi-a urat succes”, ne-a mai spus Irinel Columbeanu.

Cu cine a rămas Irina în America

Monica și Ramona Gabor au ajuns la Paris după ce fosta soție a lui Irinel și actuala iubită a lui Mr. Pink îi făcuse o vizită surorii sale în Dubai, pentru a sărbători faptul că parfumul de lux al acesteia a intrat oficial în Dubai Mall.

Irinel nu-și face însă nicio grijă în ceea ce o privește pe Irina, rămasă singură în America, la vila sa din Malibu.

„E cu Annie (n.r. asistenta lui Mr Pink), cu Anthony (n.r. fiul chinezului). Casa din Malibu e mare.”, ne-a mai spus Irinel.

Acesta nu ne-a ascuns nici faptul că nu și-a vizitat fiica niciodată la vila din Malibu.

„Monica nu m-a invitat, nu-mi place să deranjez.”, a mai declarat acesta. De fiecare dată când a fost în America, fostul om de afaceri de la Izvorani a locuit la hotel.