Irina Columbeanu, decizie radicală la doar 14 ani. Tatăl ei e mândru de alegerea făcută

Irina Columbeanu, decizie radicală la doar 14 ani. Tatăl ei e mândru de alegerea făcută
Irina Columbeanu, decizie radicala la doar 14 ani

Irinel Columbeanu se declară cel mai mândru și fericit tată din lume, deoarece fiica lui Irina este o tânără extrem de ambițioasă și muncitoare, deși adolescenta are numai 14 ani. Fata Monicăi Gabor a luat o decizie radicală, care i-a surprins pe părinții săi.

Irina Columbeanu muncește pentru a deveni avocat

Irina Columbeanu pare să fi moștenit tot ce era mai bun de la părinții săi, frumusețe, inteligență, educație, bun simț și ambiție.

Fiica lui Irinel Columbeanu a surprins pe toată lumea atunci când a anunțat ce carieră vrea să urmeze în viitor. Deși are numai 14 ani și tot timpul din lume pentru a se gândi ce va munci atunci când va deveni adult, fiica Monicăi Gabor este determinată să devină un avocat de succes.

Mai mult de atât, tânăra adolescentă lucrează deja la visul său și participă la simulări de procese, unde are post de avocat. Irinel Columbeanu este tare mândru de fata lui, pe care o susține din toate puterile sale.

„Irina este o adevărată domnișoară. Merge la concursuri, e hotărâtă să îmbrățișeze cariera de avocat. Participă ca avocat la simularea unor procese, „mock trial”, de fapt asta înseamnă, un proces simulat cu juriu, avocat, victimă, acuzat.

Ce m-a impresionat e ca ea a particpat în calitate de avocat al unei țări precum Japonia. Știu că a avut succes, iar pledoaria ei a fost apreciată de cei care erau prezenți acolo. Studiază deja de pe acum.

Are note foarte bune. Nu mi-a spus de ce a ales această meserie, nu știu dacă a fost influențată de ceva anume, de cineva. Dar știu că  pentru ea învățatul e cea mai mare pasiune.

E un spirit de competitivitate foarte mare în clasa ei, mă bucur mult pentru ea, sunt foarte fericit”, a povestit Irinel Columbeanu, în exclusivitate pentru click.ro.

Fiica lui Irinel Columbeanu conduce mașina la 14 ani

Irina Columbeanu îmbrățișează multe dintre responsabilitățile unui adult. Adolescenta a împlinit 14 ani în luna ianuarie, aceeași lună în care este născută și mama ei, Monica Gabor.

Cu toate acestea, pentru a-și putea face buletin, tânăra este nevoită să vină în România, țara ei natală, pentru a începe procedurile necesare eliberării actului de identitate.

Deși are numai 14 ani, fiica lui Irinel Columbeanu a devenit, deja, conducător auto. Potrivit legislației din Statele Unite ale Americii, cetățenii pot șofa de la vârsta buletinului.

„E adevărat. A apucat-o acum pofta de condus mașina. Legislația, în SUA, permite tinerilor americani să se urce la volan la o vârstă destul de timpurie. Mai iese cu mașina, mai conduce. Din câte am observat, are o pasiune de a descoperi aspectele vieții”, a completat Irinel Columbeanu pentru sursa citată.