Dorința arzătoare a Adelei Popescu s-a împlinit abia după ce a făcut copii. Nici ei nu îi vine să creadă

Dorința arzătoare a Adelei Popescu s-a împlinit abia după ce a făcut copii. Nici ei nu îi vine să creadă
Ce a făcut Adela Popescu de când a devenit mămică

Adela Popescu este extrem de apreciată de către telespectatori, mai ales pentru că aceasta a reușit să își întemeieze o superbă familie alături de Radu Vâlcan. Cei doi se bucură de trei micuți, Alexandru, Andrei și Adrian. Vedeta a reușit să își împlinească o dorință arzătoare de când a devenit mămică.

Ce a reușit să facă Adela Popescu

Adela Popescu, Bogdan Ciudoiu și Shurubel reușesc să implice telespectatorii în fiecare ediție Vorbește lumea. Cei trei au grijă să le pună diverse întrebări fanilor, apoi să dezvăluie poveștile inedite în direct. Toată lumea a vorbit despre regrete, astfel că Adela Popescu a povestit ce și-ar fi dorit în trecut.

Partenera lui Radu Vâlcan a punctat că s-ar fi bucurat să călătorească mai mult înainte de a deveni mămică. Cu toate acestea, prezentatoarea de televiziune a mărturisit că a început să vadă mai multe locuri din lume de când au venit pe lume Alexandru, Andrei și Adrian.

„Mi-ar fi plăcut să călătoresc mai mult înainte să am copiii. Știți ce e interesant? Culmea e că acum călătoresc mai mult cu copiii decât călătoream înainte să îi am.

Eu am și chestia cu alăptatul, nu prea pot să îi las (n.r. la bunici).”, a spus Adela Popescu, la Vorbește lumea.

Ce glume se fac la adresa Adelei Popescu

În momentul în care a auzit ce își dorea să facă Adela Popescu, Bogdan Ciudoiu a întrebat-o dacă nu îi poate lasa pe cei mici cu bunicii. Totuși, vedeta a devenit mămică pentru a treia oară în urmă cu doar câteva luni, astfel că nu se poate despărți chiar așa de ușor de mezinul familiei, Adrian.

Cu acestea fiind spuse, prezentatorul de la Vorbește lumea a explicat faptul că vedeta alăptează de 5 ani, ținând cont că între copiii săi nu este o diferență de vârstă așa de mare. Adela Popescu a reacționat imediat, explicând că se fac numeroase glume la adresa ei în legătură cu vârsta sau viața de mămică.

„Bogdan Ciudoiu: Adela alăptează de 5 ani.

Adela Popescu: S-a făcut mișto că sunt bătrână, că fac mulți copii, trebuia să vină și ăsta cu alăptatul.”, au spus cei doi.

Adela Popescu formează un cuplu de mulți ani cu Radu Vâlcan, cei doi fiind îndrăgiți pentru naturalețea de care dau dovadă. Recent, aceștia au cumpărat un apartament la mare, vedeta de televiziune dorindu-și să aibă parte de un loc în care să meargă alături de cei trei micuți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI