Gafa pe care a făcut-o Radu Vâlcan. Adela Popescu a pierdut 2.000 de euro dintr-un foc

Gafa pe care a făcut-o Radu Vâlcan. Adela Popescu a pierdut 2.000 de euro dintr-un foc
Cei doi au comis-o grav

Radu Vâlcan și Adela Popescu sunt unul dintre cele mai celebre și trainice cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt foarte îndrăgiți de fani, care adoră felul în care ambii glumesc unul cu celălalt, dragostea pe care și-o poartă și felul în care își cresc cei trei copii. Ei bine, în familia lor nu doar lapte și miere.

Ce au pățit Radu Vâlcan și Adela Popescu

Radu Vâlcan a făcut o gafă care l-a costat foarte scump. Soția lui, Adela Popescu, a povestit totul cu lux de amănunte, iar întâmplarea este una cât se poate de nefericită.

Familia Adelei Popescu plănuia să meargă în vacanță în Dubai, de Crăciun. Nu s-a mai întâmplat, iar asta din cauza lui Radu Vâlcan, care trebuia să se ocupe de ceva, dar se pare că a uitat.

Din păcate, vacanța în Emiratele Arabe Unite a fost anulată, pentru că cei doi au uitat să verifice pașaportul fiului lor Andrei, care expira în trei luni. Pentru a intra în Emirate, documentul trebuie să fie valabil minim șase luni.

Astfel, Adela și Radu au pierdut aproximativ 2000 de euro și au făcut Crăciunul mănâncând salata beuf, pe canapeaua din casa lor din Pipera, uitându-se la un film.

Cum s-a întâmplat totul

”Ziua de Crăciun avea să fie altfel. Pe la ora asta ar fi trebuit să mâncăm hummus pe plajă Jumeirah din Dubai.

Dar noi mâncăm salată de beouf și ne uitam la un film cu Di Caprio, pe canapea, în Pipera. De ce așa? Pentru că am ajuns la aeroport și pașaportul lui Andrei expira în trei luni.

Și e musai să fie minim șase. Desigur, știe asta cred că și bebelușul nostru de cinci luni. Săracii copii nu înțeleg de ce coborâm din avionul către Roma și nu ne urcam în cel din Dubai.

Eu știu de ce, dar nu le spun. Trebuie să creadă că noi, părinții lor, suntem responsabili și organizați.

Dar când o să se întrebe Alexandru de ce nu studiază și el în străinătate, o să pot eu să îi spun că banii pentru școala lui s-au dus pe bilete de avion nefolosite?!”, a scris Adela Popescu pe una dintre rețelele de socializare.