24 ian. 2022 | 10:15

Achiziția colosală pe care a făcut-o Adela Popescu. A plătit zeci de mii de euro: „Radu a crezut că glumesc“

Monden
Achiziția colosală pe care a făcut-o Adela Popescu. A plătit zeci de mii de euro: „Radu a crezut că glumesc“

Adela Popescu și Radu Vâlcan au o familie numeroasă, fapt pentru care actrița s-a gândit că ar fi bine să facă o investiție destul de mare, într-un proiect care cu siguranță le va fi de folos în viitor. Inițial, partenerul blondinei a crezut că aceasta glumește, însă până la urmă cei doi au semnat actele. Despre ce este mai exact vorba, afli în continuare.

Achiziția colosală pe care a făcut-o Adela Popescu

Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan, au făcut de curând o investiție enormă, dezvăluirea fiind făcută de blondină pe contul de Instagram, acolo unde aceasta îi pune la curent pe fani cu ultimele detalii din viața ei și a familiei sale. De curând, actrița le-a spus urmăritorilor că ea și Radu au făcut o achiziție de care sunt extrem de mândri, mai precis, un apartament pe litoral.

Vedeta a ținut să precizeze că, totuși, i-a luat ceva timp să-l convingă pe actorul și prezentatorul de televiziune că investiția este una bună. În cele din urmă însă a reușit, cei doi semnând deja actele.

Adela Popescu este recunoscută ca una dintre cele mai sincere vedete din showbiz-ul românesc, astfel că și de această dată a „dat din casă“, povestindu-le fanilor cum a reușit să-l convingă pe Radu Vâlcan să achiziționeze apartamentul, al cărui preț cu siguranță n-a fost unul mic.

Actrița i-a spus soțului că ar fi minunat să dețină un loc al lor la mare, acolo unde să poată merge alături de micuții lor, în special în sezonul cald, fără a mai plăti cazare.

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Adela Popescu și Radu Vâlcan: „E mai mare. Diferențele mi se par problematice”

A plătit zeci de mii de euro: „Radu a crezut că glumesc“

În primă fază însă, Radu Vâlcan s-a dovedit puțin „suspicios“, însă ulterior s-a lăsat convins că este de bun augur să cumpere locuința.

„Nu a fost chiar o ceartă, ci o discuție la intensitatea cuvenită, pe măsură deciziei ce trebuia luată. Ne luăm sau nu un apartament la mare!? Această era întrebarea. Mărturisesc că nici nu ne trecuse prin cap așa ceva, până când fratele meu ne-a povestit despre proiectul din Olimp.

Mai mult în joacă, prin iulie, am mers la o discuție cu ei, la biroul lor de la mare. Tot eram pe litoral, șțiți cum e. Mi-a plăcut atât de tare proiectul, încât din ziua aceea am fost sigură că asta trebuie să facem, să luăm un apartament acolo. Am simțit, pur și simplu. Mult timp Radu a crezut că glumesc“, a mărturisit actrița.

Discuția celor doi soți

„– Cum să luăm un apartament la mare? De ce?

– Cum de ce? Avem TREI copii. Cel puțin, cât sunt mici, e minunat să avem unde să mergem pentru aerosoli, apă, bălăceala, nisip, la trei ore cu mașină de casă. Nu vezi că, de regulă, reușim maxim o săptămâna într-o vacanță? De ce să nu prelungim starea asta estivală cât mai mult?!

– Și, dacă din cauza asta nu o să ne mai vină să călătorim?

– Sincer, crezi că se va întâmplă așa ceva?! Ba eu spun că o să vedem marea mai mult că niciodată. Din călătorii și din balconul nostru.? În weekendurile în care ai chef, pac, te urci în mașină și dai o fugă la mare. La casa ta. Schimbi decorul. Chiar și iarna. Ca să nu mai spun că îl poți închiria în perioadele în care nu vrei să mergi acolo“.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu mai putem continua aşa
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro