Dorian Popa a făcut o eroare inimaginabilă. De ce s-a împrumutat la bancă, deși avea bani

Dorian Popa a făcut o eroare inimaginabilă. De ce s-a împrumutat la bancă, deși avea bani
Eroarea lui Dorian Popa

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști, având un mare succes și în mediul online. Cântărețul a reușit să își îndeplinească visele, dar are și un mare regret. E cea mai mare greșeală pe care a făcut-o artistul.

Dorian Popa a făcut o eroare inimaginabilă

Dorian Popa a cunoscut drumul succesului, cu toate că nu a avut tocmai o copilărie fericită. Dar, iată că în urmă cu un an, acesta s-a mutat în vila de lux situată la marginea Bucureștiului, acolo unde locuiește cu iubita lui. În plus, și-a cumpărat și lui, și partenerei de viață, câte o mașină nouă. O mașină nouă i-a mai cumpărat și mamei lui, iar dorințele sale nu s-au oprit aici. Acesta a cumpărat și garsoniera unde a locuit nu cu mult timp în urmă și a decis să o reamenajeze, la fel cum a procedat și cu vila din Domnești. A făcut totul cu bani cash, nu prin credite la bănci, preferând ca metodă să pună bani deoparte decât să facă un împrumut. Însă, din câte se pare, cel mai mare regret al lui Dorian Popa este legat tot de finanțe.

A făcut împrumut la bancă pentru prima mașină

Artistul a vorbit pe canalul lui de YouTube despre cea mai mare eroare pe care a făcut-o în urmă cu mai mult timp. El a spus că s-a împrumutat la bancă de o sumă de bani, pe care a trebuit să o plătească în fiecare lună. Iar motivul nu este că nu ar fi avut de unde să dea înapoi în fiecare lună, dar uita adesea să meargă la bancă să depună suma de bani aferentă.

”Da, de 5000 de euro pentru prima mașină. ( n.r. dacă a făcut credite). Aveam banii, dar nu mai aveam răbdare să aștept. Trebuia să mai am răbdare 2-3 luni luni până când îmi intrau banii efectiv. A fost cea mai mare greșeala din viața mea! Nu e neapărat că nu aveam banii, ci știi cum e niciodată nu le plătești la timp că ai altele pe cap!”, a declarat Dorian Popa pe YouTube!

Dorian Popa, câștiguri mari din online

Dorian Popa le-a mai spus fanilor săi că a reușit să strângă primul milion de euro în urmă cu ceva ani. În plus, de atunci, pentru el lucrurile au mers pe o pantă ascendentă.

„Am avut primul milion de euro când mi-am terminat casă. Obiectiv vorbind, cu câștigurile din serial, trupă, și tot ce înseamnă în urmă sunt ani buni de când s-a împlinit primul milion de euro, însă a fost cheltuit în cel mai stupid mod! … Am depășit cu bine această sumă”, a mai spus Dorian Popa pe canalul lui de YouTube.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI