Donația unui copil de clasa a șaptea îți redă încrederea în generațiile viitoare

Un copil de doar 15 ani a decis să-și doneze premiul câștigat la un concurs pentru a ajuta un spital, într-o perioadă în care opinia despre generațiile viitoare este mai tristă ca niciodată.

Majoritatea copiilor din ziua de azi își petrec majoritatea timpului pe Snapchat sau Instagram și visează să se îmbogățească din vlogging pe YouTube. Cea mai mare pedeapsă pe care le-o poți da este să-i lași fără gadgeturile preferate. Se pare totuși că există și excepții de la această regulă, iar Diesel Pippert este una dintre ele.

Copilul din imaginea de mai sus este elev în clasa a șaptea la Western Reserves School District din statul Ohio, SUA. Tânărul foarte serios a câștigat de curând 15.000 de dolari la un târg competiție de animale vii din localitatea în care locuiește. Spre suprinderea tuturor, în loc să-și cheluiască banii pe vacanțe, console, TV-uri de dimensiuni absurde și laptopuri de gaming, i-a donat pe toți Spitalului și Centrului de Cercetare pentru copii St. Jude.

Nu a trecut mult timp până când știrea a făcut înconjurul lumii. Aparent, copilul nu s-a putut bucura de bani, știind că sunt copii care au nevoie mult mai mare de ei decât el. Pentru a-i celebra gestul, școala la care învață a postat o imagine pe Facebook cu copilul de clasa a șaptea împreună cu un mesaj emoționat.

”Un tânăr bărbat trăiește printre noi care ar trebui să fie un exemplu pentru noi toți. Donația sa de 15.000 de dolari va ajuta la descoperirea unor tratamente pentru copii mici și va salva vieți. Diesel, ești un erou!”, se arată în textul postării. Nu a durat mult până când postarea cu pricina a adunat câteva mii de reacții și partajări pe Facebook. Faptul că gestul său a inspirat și alte persoane să doneze la același spital este minunat, iar tânărul va fi ținut minte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI