Donald Trump, înfruntat de propria fiică. Tiffany se iubește cu un libanez

Donald Trump, înfruntat de propria fiică. Tiffany se iubește cu un libanez
Donald Trump, înfruntat de propria fiică. Tiffany se iubește cu un libanez

Fiica lui Donald Trump își înfruntă tatăl în lupta împotriva rasismului, trăind o frumoasă poveste de dragoste cu un libanez. Tiffany s-a alăturat mișcării #BlackLivesMatrrers, grupare din care face parte și iubitul ei. Mai multe detalii, în continuare.

Tiffany Trump își înfruntă tatăl

Tiffany Trump (26 de ani) este singurul copil pe care controversatul președinte american îl are cu fosta sa soție, Marla Maple. Totodată, ea este și cea mai puțin expusă mass-mediei, reușind să stea departe de problemele cu care se confruntă tatăl ei, și, implicit, țara natală.

Însă, odată cu izbucnirea revoltelor din SUA în urma uciderii lui George Floyd, un cetățean de culoare, de către un polițist după ce i-a ținut aproximativ 9 minute genunchiul pe gât, Tiffany a luat atitudine.

Așa se face că frumoasa blondă a ripostat într-un fel în care, probabil, l-a luat prin surprindere pe Trump. Tiffany s-a alăturat, împreună cu iubitul ei miliardar, mişcării #BlackLivesMatters.

Fiica liderului american a a absolvit anul acesta Facultatea de Drept din Georgetown, și, recent, Trump declara cu mândrie: „Aveam nevoie de un avocat în familie“.

America, sub proteste

Protestele s-au răspândit rapid în 140 de orașe din America, iar unele manifestații au devenit violente și au dus la jafuri, motiv pentru care autoritățile din unele state s-au văzut nevoite să apeleze la Garda Națională.

Pentru a pune capăt protestelor, președintele american Donald Trump a declarat că va mobiliza toate resursele guvernului federal, civile și militare.

„Dacă un oraș sau un stat refuză să ia măsuri de natură să salveze vieți și proprietăți, voi trimite armata Statelor Unite să le rezolve problemele rapid“, a spus el.

Totodată, liderul de la Casa Albă a denunțat ceea ce numește „anarhiști de profesie, hoți, criminali, mișcarea și alții“, pentru acțiunile violente.

Între timp, protestele continuă, iar în ciuda faptului că există extremiști, provocatori și anarhiști care se manifestă violent, marea majoritate a manifestanților este pașnică.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI