Doliu la Hollywood! A murit unul dintre cei mai îndrăgiți actori americani

Doliu la Hollywood! A murit unul dintre cei mai îndrăgiți actori americani
Un actor celebru de la Hollywood a murit

Un actor celebru de la Hollywood s-a stins din viață. Unul din cei mai apreciați și îndrăgiți actor de comedie a murit.

Un actor de comedie celebru de la Hollywood a murit

Una dintre legendele comediei americane a murit. Actorul și regizorul Carl Reiner a murit luni, 29 iulie, la vârsta de 98 de ani. Trupul acestuia a fost găsit fără suflare în locuința sa din Beverly Hills, California. Cauza decesului: cauza naturale, relatează Variety. Rob Reiner, fiul său, actor și cunoscut activist, a anunțat oficial decesul celui care i-a dat viață pe o rețea de socializare. Carl a reușit să câștige nouă premii Emy de-a lungul vieții, din care cinci au fost pentru „The Dick Van Dyke Show”.

Cele mai cunoscute și iubite filme ale sale, pe care le-a realizat în calitate de regizor sunt „Oh God”, cu George Burns, în 1977; „The Jerk”, cu Steve Martin în 1979; „All of Me”, cu Martin și Lily Tomlin, în 1984. De asemenea, el s-a remarcat în cele trei filme din Trilogia Ocean’s: „Ocean’s Eleven”, „Ocean’s Twelve” și „Ocean’s Thirteen”. Regretatul actor a rămas activ și după ce a împlinit 90 de ani, dar doar cu vocea, într-un documentar despre oamenii care rămân acorați în meseria lor și după o veritabilă vârstă – „If You’re Not in the Obit, Eat Breakfast”

Carl Reiner a murit la 98 de ani
Carl Reiner a murit la 98 de ani

„Poate că tu eşti păcăliciul, dar eşti păcăliciul care ţine totul sub control”

„Să-i inviţi pe oameni să râdă de tine în timp ce tu râzi de tine însuţi, este un lucru bun. Poate că tu eşti păcăliciul, dar eşti păcăliciul care ţine totul sub control. Sincer, îmi amintesc că am vrut să mă fac actor pentru că, în realitate, voiam să dorm până târziu. Jur că este adevărat! De când eram un copil, obișnuiam să spun: „Vreau pe un câmp unde să pot dormi cât mai mult”
Carl Reiner – 1958 (Sursa: The Post)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI