Doliu în muzica populară. O îndrăgită artistă a murit fulgerător, din cauza unor complicații la inimă

Autor: Alexandra Chivu - 08:03, 13 dec. 2019
O îndrăgită artistă a murit fulgerător, din cauza unor complicații la inimă

Este doliu în muzica populară. O îndrăgită artistă a murit fulgerător, la vârsta de 68 de ani, din cauza unor complicații la inimă. Solista a fost și profesoară de muzică, iar acum foștii ei elevi sunt îndurerați în urma trecerii sale în neființă.

Doliu în muzica populară. O îndrăgită artistă a murit fulgerător, din cauza unor complicații la inimă

Lumea muzicii populare este în doliu, după ce interpreta de muzică populară Elena Ionescu-Cojocaru a trecut la cele sfinte, la vârsta de 68 de ani. Solista s-a stins din viață din cauza unor probleme cardiace. Regretata cântăreață a înființat și coordonat grupurile pentru elevi ”Altițe dobrogene” și ”Fiii Dobrogei”. De asemenea, Elene Ionescu-Cojocaru și-a dedicat o parte din viață copiilor.

Ea a fost profesoară de muzică, astfel că acum foștii ei elevi sunt îndurerați în urma trecerii sale într-o lume mai bună. Unii dintre cei care au cunoscut-o și iubit-o pentru ceea ce era, dar și pentru vocea și talentul său au transmis mesaje sfâșietoare pe rețelele de socializare.

”Un om bun, un profesor excelent, o mamă pentru toți elevii ei”

„Dumnezeu să o odihnească pe cea care ne-a îndrumat pașii pe acest drum al muzicii populare! Un om bun, un profesor excelent, o mamă pentru toți elevii ei! Drum lin printre stele, doamna profesoară Elena Ionescu Cojocaru! Regrete eterne! Dumnezeu să o odihnească in pace”, este mesajul unei foste eleve a Elenei Cojocaru.

Doliu în muzica populară. O îndrăgită artistă a murit fulgerător, din cauza unor complicații la inimă
Interpreta de muzică populară Elena Ionescu-Cojocaru s-a stins din viață, din cauza unor complicații la inimă

Recent, și solistul de muzică populară Viciu Nistor ne-a părăsit. Cântărețul a murit pe 7 ianuarie 2019, la vârsta de 63 de ani. Conform jurnaluldearges.ro, solistul a suferit un infarct. Trupul lui a fost depus la Biserica Rucărul de Jos, pentru omagii. Nistor a fost un artist emblematic, ce a pus bazele celebrei formații Nistor Band.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI