Doliu imens pentru Lidia Vadim Tudor, la doar 4 luni de la nuntă. Totul s-a petrecut în mare secret

Doliu imens pentru Lidia Vadim Tudor, la doar 4 luni de la nuntă. Totul s-a petrecut în mare secret
Doliu imens pentru Lidia Vadim Tudor, la doar 4 luni de la nuntă.

Doliu imens pentru fiica regretatului Vadim Tudor, Lidia. Se pare că după pierderea tatălui ei, în toamna anului 2015, tânăra a suferit o altă pierdere importantă. Pentru ea fericirea a durat doar patru luni!…

Doliu imens pentru Lidia Vadim Tudor, la doar 4 luni de la nuntă

Lidia Vadim Tudor își găsise alesul, un scriitor cu peste 20 de ani mai în vârstă decât ea. Și-au oficializat relația după scurt timp, iar recent cei doi spuneau marele DA. După numai patru luni însă de mariaj, Lidia era în doliu, după ce scriitorul s-a stins din viață.

Tragedia s-a produs brusc, iar pe 16 octombrie, Lidia Vadim Tudor a rămas văduvă, scrie Cancan.ro. Ceremonia funerară a avut loc în mare secret. La tristul eveniment au luat parte rudele și câțiva prieteni foarte buni.

Amintim că Corneliu Vadim Tudor, fost senator și fondator al Partidului România Mare, a murit  pe 14 septembrie 2015, la vârsta de 65 de ani. Moartea a survenit după ce a suferit infarct. Acesta ajunsese la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei după ce i s-a făcut rău. Însă starea ”Tribunului” s-a agravat și a suferit infarctul. El a fost operat, însă avea să-și piardă viața nu după mult timp.

Corneliu Vadim Tudor și-ar fi prevestit moartea

Corneliu Vadim Tudor a fost înmormântat la Cimitirul Ghencea, acolo unde familia lui are două locuri de veci. Conform Lidiei, Corneliu Vadim Tudor şi-ar fi prevestit moartea.

“Tata avea nişte vise, să zicem, mai puternice, în care i se arătau întâmplări din viitor. De exemplu, moartea Patriarhului Teoctist. L-a visat în sicriu şi el participa la înmormântarea lui. A visat-o pe mama lui fără o măsea. De fiecare dată când îi apărea mama lui în vis, ştia că se va întâmpla ceva rău. Cred că şi la moartea fratelui său, Pavel, a visat-o. Şi-a visat şi înmormântarea.

O mulţime de oameni duceau pe braţe un politician îmbrăcat în alb. Nu ştia că era el. Noi de visul ăsta n-am ştiut. Ne-a povestit altcineva.

Îl marcau visele astea. Credea în visele acestea pentru că le-a simţit pe pielea lui. (…) Eu n-am avut niciodată astfel de vise până să moară el. Visele cu el îmi arată ceva. Şi ştiu sigur, că am verificat”, spunea Lidia Vadim Tudor la Antena Stars.

Lidia este fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor. În urmă cu ceva timp, aceasta anunța pe conturile de socializare că dorește să intre în politică.

Primele declarații ale Lidiei, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, despre decesul soțului ei

Fiica lui Vadim Tudor a fost contactată de Fanatik în ce privește moartea soțului ei, jurnalistul Tano Dan Alexandru, însă aceasta ar fi negat, în ciuda actelor oficiale, faptul că ar fi fost căsătoriți. Apoi, aceasta și-a mai nuanțat discursul spunând că e viața ei privată și nu dorește să ofere informații.

”Eu nu vreau ca viața mea să fie de interes! (…)Nu sunt văduva lui… Dl Tano era colaborator la revista mea. Nu vreau să dau nicio declarație despre acest fapt (decesul acestuia, n.red.). (…) Nu mă ocup eu de chestiile astea (pomană, n. red.) Sunați la familia lui, nu pe mine, că eu nu am nicio treabă, serios!”, a Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, la exact o lună de la moartea celui cu care a fost căsătorită, cel puțin în acte, timp de trei luni.

Potrivit actelor afișate chiar pe site-ul Primăriei unde au fost în fața ofițerului de stare civilă, Lidia, fiica lui Vadim Tudor, și Tano Dan Alexandru s-au căsătorit pe data de 10 iulie 2021, iar anunțul cu privire la mariajul a fost făcut pe data de de 29 iunie, de Serviciul de Stare Civilă al Primăriei Sectorului 1.

Tano Dan Alexandru avea vârsta de 51 de ani. Potrivit revistei România Mare, acesta era unul dintre vechii colaboratori ai publicației înființate de Corneliu Vadim Tudor. De asemenea, era și scriitor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI