Cum îl visează văduva pe Corneliu Vadim Tudor. Ce semne le trimite de dincolo: „E un avertisment pentru noi”

Cum îl visează văduva pe Corneliu Vadim Tudor. Ce semne le trimite de dincolo: „E un avertisment pentru noi”
Cum îl visează văduva pe Corneliu Vadim Tudor/ Foto: Click.ro

Pe 15 septembrie se împlinesc 5 ani de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor. Văduva și fiicele sale primesc constant semne de la acesta. Familia ”Tribunului” a fost uitată de cunoscuți după moartea lui, spun tinerele.

S-au împlinit 5 ani de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor. Văduva sa încă îl visează

Corneliu Vadim Tudor s-a internat în dimineața zilei de 14 septembrie 2015 la Spitalul Militar din București, din cauza agravării problemelor sale cardiace. Surse medicale transmiteau că a suferit și o intervenție chirurgicală, însă inima i-a cedat spre seară. Omul politic s-a stins la 65 de ani.

Personalitate controversată a vieții publice românești, cu mulți admiratori, dar și mulți contestatari, Corneliu Vadim Tudor a ajutat mii de oameni, declară fetele sale; oameni care au întors spatele familiei lui după ce acesta a trecut în neființă, drept dovadă și prezența de la parastasul său, organizat zilele trecute. La omagiul adus ”Tribunului” le-au fost alături mai mult oameni necunoscuți, decât prieteni ai regretatului politician.

Cum îl visează văduva pe Corneliu Vadim Tudor. Ce semne le trimite de dincolo: „E un avertisment pentru noi”
Fetele și soția lui Vadim Tudor

 

„Ne-am bucurat că ieri au venit mai mulți oameni decât de obicei. Au venit oameni dn toată țara, de la Buzău, Bacău, Constanța, mulți pe care nu-l cunoșteau, care sunt fani de-ai tatălui meu și ne-au surprins. Au fost mai puțini decât ar fi fost normal să vină, ținând cont de faptul că tatăl meu a ajutat mii de oameni”, a declarat Lidia.

Fetele sale, Lidia și Eugenia, au fost prezente în platoul ”Antena Stars”, după ce au participat la parastasul organizat în memoria tatălui lor. Ele au mărturisit că mama lor îl visează cel mai mult pe Corneliu Vadim Tudor. Regretatul politician îi apare în vis văduvei sale mai multe nopți la rând atunci când urmează să se întâmple un eveniment nefericit în familiei. Deși de multe ori nu transmite vreun mesaj, familia consideră apariția sa în vis un avertisment.

Apariția sa în vis este catalogată de familie ca fiind un semn rău

„Mama îl visează în general. Îl visează cam cu vreo 2, 3 săptămâni inainte ca să se întâmple ceva rău în familie. E ca un avertisment pentru noi. Nu spune nimic, doar îl vede și-l visează nopți de-a rândul. Pentru ea e ca un semn și știe că se va întampla ceva în familie, ceva rău, cum a fost operația mea de peritonită, problemele Lidiei de sănătăte, scandal în familie”, a declarat una dintre fiicele lui Vadim Tudor.

Lidia a povestit că ultima dată când l-a visat pe tatăl ei a fost la începutul anului curent, când mătușa sa a trecut printr-o operație.

„Ultima oară când l-am visat insistent a fost la începutul anului, când mătușa noastră a fost operată. (…) S-au întâmplat atât de multe în acești 5 ani, încât doar cred că l-aș îmbrățișa și aș plânge”, au povestit Eugenia și Lidia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI