EXCLUSIV Ce salariu încasează lunar fiica lui Vadim Tudor. Uluitor ce a moștenit Lidia de la tatăl ei

EXCLUSIV Ce salariu încasează lunar fiica lui Vadim Tudor. Uluitor ce a moștenit Lidia de la tatăl ei

Lidia Vadim urmează să împlinească vârsta de 30 de ani, în luna august din acest an. Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor s-a retras în urmă cu mai bine de un an din partidul înființat de către tatăl ei, PCR. Totul după ce formațiunea Partidul România Mare a atras câteva situații de scandal și a iscat numeroase controverse. De asemenea, moștenirea lăsată de Corneliu Vadim fiicelor sale, dar și soției, Doina, este una neașteptată.

Ce salariu încasează lunar fiica lui Vadim Tudor

Politicianul și scriitorul român a trecut în neființă la vârsta de 65 de ani, pe data de 14 septembrie 2015. Dispariția fulgerătoare a lui Corneliu Vadim Tudor, în urma unui atac de cord, a lăsat un gol imens în sufletul familiei sale. Alături de câteva datorii, pe care fiicele sale au fost nevoite să le achite, acesta le-a lăsat drept moștenire și o serie de lucruri de artă. Nu pare să fi existat, din punct de vedere financiar, vreo altă sumă lăsată prin vreun fel de testament de președintele PCR, familiei sale.

Ce salariu încasează lunar fiica lui Vadim Tudor. Uluitor ce a moștenit Lidia de la tatăl ei
Lidia Vadim a moștenit o parte dintre lucrurile de artă de la tatăl ei

Încă de anul trecut, Lidia Vadim este asistent universitar la Universitatea Spiru Haret, din Capitală. Potrivit surselor Impact.ro, aceasta ar activa pe specializarea Psihologie, având un salariu de 4,508 de lei. Fiica politicianului a terminat Facultatea de Psihologie și Științele Educației, tot de în cadrul Spiru Haret.

Uluitor ce a moștenit Lidia de la tatăl ei

Corneliu Vadim Tudor le-a lăsat fiicelor lui, Lidia și Jeni, lucruri de artă, precum o colecție de cărți, în care se regăsesc nu mai puțin de 2.000 de volume. În plus, Lidia și Jeni nu au moștenit averi, așa cum ar fi mulți tentați să creadă. Spre exemplu, fiica cea mare, Lidia, deține o pare din casă, alături de o parte din ziarul România Mare, alături de talbouri și cărți. Aceasta nu a moștenit, însă, vreo proprietate, fie sume fabuloase de mii de euro.

Dacă Lidia a fost o prezență ceva mai discretă, odată cu trecerea anilor de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor, fiica cea mică a acestuia a avut numeroase scandaluri. Jeni a avut o relație tumultoasă cu Tibi Vărzaru, iar iubitul i-a fost „suflat” de nimeni alta decât artista Cristina Spătar.