21 ian. 2021 | 15:26

Doinița Oancea nu se oprește din plâns. A murit chiar la începutul anului și abia s-a aflat

Știri generale
Doinița Oancea nu se oprește din plâns. A murit chiar la începutul anului și abia s-a aflat
Doinita Oancea

Doinița Oancea nu se oprește din plâns. Îndrăgita actriță a izbucnit în lacrimi în direct, în platoul unei emisiuni TV. Ea a dezvăluit că a primit o veste devastatoare, la finalul anului trecut, și încă o lovitură la fel de grea, la începutul acestui an.

Motivul pentru care Doinița Oancea nu se oprește din plâns

Doinița Oancea a avut parte de două tragedii în familia sa, la o distanță de numai 43 de zile. Actrița și-a pierdut o mătușă și un unchi, la finalul lui 2020 și începutului lui 2021. Vedeta a dezvăluit ce obișnuiește să facă atunci când are o stare proastă.

”Nu a început bine. Am avut un sfârșit de an dureros, un început la fel de prost. Asta este, trecem mai departe. Am trecut și prin chestii de genul ăsta, mai demult. Mereu când am o stare proastă, mă închid la mine acasă. Nu îmi sun nici prietenii. Eu dacă vorbesc cu oameni dragi și nu neapărat, îi iau toată durerea, mă încarc. Sunt supărată zile întregi, la un moment dat nu înțeleg de ce e supărarea. Stau cu mine, citesc mult”, a spus Doinița Oancea, la emisiunea ”Star Matinal” de la Antena Stars.

Ce a ales Doinița Oancea să citească, în perioada dificilă

Totodată, Doinița Oancea a dezvăluit ce a ales să citească în această perioadă dificilă, când nu a vrut să își sune nici măcar prietenii. Frumoasa actriță, care a jucat, printre altele, în ”Inimă de țigan”, ”Regina”, ”State de România”, ”Fructul Oprit” și ”Sacrificiul”, a dezvăluit și că a ajuns la o concluzie.

”Citesc foarte multe cărți de psihologie practică, sunt mai ușor de înțeles. Prea multe întrebări despre cine sunt, ce rost am pe Pământ. În momentul în care cauți prea multe lucruri despre cine ești tu, ce faci tu… te obosesc. Am ajuns la concluzia că în momentul în care se întâmplă ceva rău și ai lângă tine oameni care suferă și suferi și tu, trebuie să îți iei starea și să îi tragi și pe ei după tine. Am pierdut la diferențe de 43 de zile o mătușă și un unchi.”, a mai spus Doinița Oancea, la Antena Stars.

Doinița Oancea a fost cerută în căsătorie

Înainte de aceste noutăți triste, Doinița Oancea a dezvăluit, la emisiunea ”Vorbeşte Lumea” de la Pro TV, că a fost cerută de iubitul ei, care este pictor. Partenerul ei a cerut-o de soție chiar de ziua ei de naștere, la Roma. Actrița a spus că se vor căsători ”la un moment dat”.

Doinița Oancea a mai spus că nu s-a așteptat să fie cerută în căsătorie de ziua ei de naștere și că nu i-a venit să creadă că s-a întâmplat acest lucru. Ea a mai spus că îl cunoaște de foarte mulți ani pe partenerul ei și că sunt împreună de cinci ani. Actrița a precizat că au o viață de cuplu normală, că locuiesc împreună și le este bine. Despre el, frumoasa vedetă a spus că este pictor, dar mai face și alte lucruri.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
El este Tan, bărbatul de 60 de ani care deţine secretul tinereții fără bătrânețe: "S-a întâmplat natural, organic"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro