Oana Zăvoranu desființează încă o vedetă TV. Ce poreclă rușinoasă i-a pus

Oana Zăvoranu desființează încă o vedetă TV. Ce poreclă rușinoasă i-a pus
noul personaj care a intrat in vizorul oanei zavoranu (1)

Oana Zăvoranu taie și spânzură! Celebra actriță nu se oprește din șirul lung de ironii și critici la adresa vedetelor de la noi și pune încă un nume celebru pe lista sa neagră. Despre cine este vorba de data aceasta?

Oana Zăvoranu are un nou nume pe lista neagră. Ce personaj i-a intrat sub vizor?

Lista neagră a Oanei Zăvoranu cu vedetele de la noi continuă! După ce a desființat public o serie de persoane publice cunoscute în special pentru activitatea lor din online, trece la artileria grea și ia la bani mărunți o cunoscută prezentatoare de televiziune.

Mai exact, Querida își întoarce privirea spră spre nimeni alta decât Andreea Mantea, cunsocută pentru longevitatea ei pe micile ecrane, dar în special pentru proiectul pe care l-a moderat – „Puterea Dragostei”. Actrița din „Sacrificiul” susține că persoanele publice din România își însușesc fără drept statutul de celebritate, pentru că în realitate nu au făcut nimic notabil și mint deseori poporul cu televizorul.

Aceasta e susținută foarte tare de mulți români în „campania” sa de demascare. Bruneta a postat un mesaj lung despre Mantea în care a detaliat de unde se trage simpatia lipsă pe care o are față de ea. Amintim că fanii moderatoarei de televiziune pot să o urmărească pe micile ecrane în cadrul propriului reality show – „Trăiri alături de Andreea Mantea”.

„Lui Spayder Sâcâdâm îi plac bărbații însurați”

„ZERO. Lui Spayder Sâcâdâm îi plac bărbații însurați. Chiar dacă pe lângă faptul că le lasă soțiile fără soți, le lasă și copiii fără tați. Așa da adevărat caracter…zero. Alexandra era gravidă în 9 luni când ăsta a divorțat pentru Sâcâdâm de ea. Și ăsta acum apare pe la TV să vă dea exemplu de conduită și să vă recomande creme, ceaiuri, medicamente și tratamente…ăsta!
Caracter zero barat!

Dar nu se șterg nici astea (fotografiile indecente cu Andreea Mantea, n.r.), nici bărbații căsătoriți cu soții însărcinate în luna a noua cu care nu s-a sfiit să se combine sau să îi pese că urmează să devină tați. O femeie serioasă pe care poți pune baza că are lucruri extrem de pertinente de zis, dat fiind ocupația ei de bază, judecând după poze de-astea care sunt cu duiumul (fotografii indecente cu Andreea Mantea, n.r.). Uite cine se dă acum mare doamnă și om de televiziune, vă ține predici despre moralitate, vă dă pilde și are dese accese de furie și isterie dacă cineva îndrăznețte să nu o asculte”
Oana Zăvoranu (Sursa: instagram.com)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI