Adela Popescu, imagini de colecție din vacanța de vis. Cum arată vedeta, după ce a rămas însărcinată

Adela Popescu, fericită la a treia sarcină

La începutul anului aflam că Adela Popescu renunța la emisiunea ”Vorbește Lumea”, de la PRO TV. Motivul deciziei aveam să-l aflăm, la fel de repede. Celebra vedetă a anunțat venirea pe lume a celui de-al treilea copil. Fanii au fost extaziați, bănuim că și Radu Vâlcan, la fel.

Adela Popescu, fericită la a treia sarcină

La puțin timp după anunțarea noii sarcini, Adle Popescu, alături de Radu Vâlcan și cei doi băieți, au plecat într-o scurtă vacanță, într-o regiune exotică, spun cei de la Spynews.ro. Odată ajunși acolo, Adela și familia s-au distrat pe cinste, dar vedeta nu și-a uitat fanii.

Astfel că, mai spun cei de la SpyNews, Adela Popescu a decis să le împărtășească momentele pe rețelele de socializare. Ceea ce au remarcat imediat aceștia a fost burtica Adelei, care a crescut considerabil.

Radu Vâlcan și Adela Popescu sunt căsătoriți de șase ani, mai exact din 2015, și sunt unul din cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Relația celor doi a început pe platourile de filmare de la MediaPro, încă din 2014.

De atunci formează o familie fericită și au doi băieți frumoși, Andrei și Alexandru. Venirea pe lume a unui al treilea copil nu poate face decât să-i apropie și mai mult pe cei doi, fiind și un real motiv de bucurie.

Decizia șoc de a renunța la tv a luat prin surprindere

Adela Popescu este una din moderatoarele iubite și urmărite de fanii pe micul ecran. Astfel că, decizia de a renunța, totuși devreme, la postura de moderator, i-a luat prin suprindre pe fani. Vedeta a renunțat la aparițiile tv în detrimentul faniliei, și este de înțeles, de altfel, această decizie.

Adela a reacționat imediat, după ce fanii i-au luat cu asalt conturile și au început să pună întrebări.

”Mărturisesc că nu mă bucuram neapărat că baiețelul se lasă așteptat atât, asta pentru ca înca de la început el a fost nițel mai mare decât vârsta lui biologică. Toate bune, era clar ca îi place în burtică, doar ca o greutate maricică mi-ar fi micșorat șansele de a naște natural sau ar fi făcut ca procesul să se desfășoare mai greoi.

Știam cât m-am chinuit cu Alexandru, care a avut 3050 la naștere, asa ca mi-era greu să îmi imaginez cum s-ar întampla asta la peste 3500 gr cât se preconiza”, a scris Adela Popescu pe blogul ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI