Doi din cei trei copii ai cuplului Ceaușescu erau făcuți de Elena cu alți bărbați. Cum a acceptat dictatorul să-i recunoască

Doi din cei trei copii ai cuplului Ceaușescu erau făcuți de Elena cu alți bărbați. Cum a acceptat dictatorul să-i recunoască
Nicolae Ceausescu i-a recunoscut pe toti copii Elenei, însă se pare ca doar doi din trei erau ai lui

Nu mai e niciun secret faptul că în timpul mariajului cu Nicolae Ceaușescu, soția acestuia, Elena l-a înșelat pe acesta în repetate rânduri. Însă, noi detalii despre urmașii cuplului ies la iveală după 30 de ani de la moartea dictatorului. Se pare că doi din cei trei copii ai dictatorului erau făcuți de Elena Ceaușescu cu alți bărbați.

Doar unul dintre cei trei copii ai dictatorului Ceaușescu era ai lui, restul erau ai Elenei cu alți bărbați

Valentin și Zoia nu au fost copiii lui Ceaușescu
Valentin și Zoia nu au fost copiii lui Ceaușescu

Potrivit unor mărturii care au fost consemnate în cartea ”Maurer și lumea de ieri – Mărturii despre stalinizarea României a Laviniei Betea”, de către Ion Gheorghe Maurer, membru al PCR încă din 1936 și ulterior ministru de Externe și președinte al Consiliului de Miniștri, Ceaușescu a adoptat copiii pe care Elena îi avea cu alți bărbați.

Ion Gheorghe Maurer susține că înainte de căsătoria sa cu Nicolae Ceaușescu, Elena avea deja doi copii, pe Valentin și pe Zoia, aceștia fiind, așadar, frați vitregi cu Nicușor.

Elena Ceaușescu, înainte de a se mărita cu el, a trăit nu știu cu câți. A făcut și doi copii – nu știu cu cine – o fată și un băiat. Când Ceaușescu a ieșit, în ’44, în lume, ea s-a agățat de el. Și s-a agățat așa de bine că a luat-o de nevastă. Ceaușescu i-a adoptat copii pe care-i cu alții și i-a mai făcut și el un copil, pe Nicușor.

Mai târziu, mi-am dat seama că acestă femeie îl stăpânește în așa măsură pe Ceaușescu, încât, de fapt, ea conduce. El nu face decât ceea ce spune ea. Și că, probabil, ea hotărâse ca el să exercite conducerea sub forma unei stăpâniri dictatoriale.

I-a adoptat Ceaușescu atunci când s-a însurat cu ea. Dar nu spuneau, probabil, că nu sunt și-ai lui să nu bârfească țara românească despre ea că n-a luat-o Ceaușescu fecioară”, a dezvăluit Ion Gheorghe Maurer.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI