30 oct. 2019 | 13:13

Mărturisiri neașteptate din intimitatea soților Ceaușescu. Detaliul surprinzător care iese la iveală despre cunoscutul dictator

Știri generale
Mărturisiri neașteptate din intimitatea soților Ceaușescu. Detaliul surprinzător care iese la iveală despre cunoscutul dictator
Mărturisiri neașteptate din intimitatea soților Ceaușescu

Secretele soților Ceaușescu au început să fie dezvăluite abia la ani buni după Revoluție, când cei care i-au cunoscut au avut curajul să vorbească despre lucrurile neștiute din perioada comunistă. Cserey Ilon a lucrat pentru cei doi timp de cinci ani și a acceptat să vorbească inclusiv despre intimitatea cuplului dictatorial.

Mărturisiri neașteptate din intimitatea soților Ceaușescu

Bona a surprins pe toată lumea când a mărturisti că în momentele în care nu era disponibilă, Elena Ceaușescu se apuca de treburile gospodărești.

„Venea acasă, se schimba și gătea, dacă bucătăreasa era în concediu. Ceaușescu ca om era foarte corect, dar în același timp a cerut disciplină strictă. Trebuia să pun masa chiar dacă el ajungea noaptea acasă. Aşteptam până ce termina să mănânce”, a declarat bona soților Ceaușescu.

Cserey Ilon a mai spus că Elena Ceaușescu avea o obsesie. Voia să știe cum fac dragoste soțiile nomenclaturiștilor și îi punea pe agenții lui Nicolae Ceaușescu să le planteze microfoane în camere. Ulterior, primea casetele, le asculta și le comenta. Se pare că cea mai mare obsesie o avea pentru actrița Violeta Andrei, soția ministrului de externe Ștefan Andrei.

„Pe la mijlocul anilor 70, Elena a vrut să știe cum face Violeta dragoste. Câteva zile mai târziu, când i-am pus un magnetofon pe birou, Elena nu se mai sătura ascultând înregistrarea. ”Curva dracului”, a spus Elena respirând din greu. Ascult-o, dragă, cum șuieră din vârful limbii și cum începe apoi să urle ca hiena, de-ți sparge timpanele. Din acea zi, Elena a făcut o pasiune pentru Violeta. În aprilie, Elena a cerut să i se instaleze echipament de ascultare în camera din spate, iar după aceea a început să pastreze casetele cu Violeta. Și altele”, a mărturisit Ion Mihai Pacepa în cartea sa Orizonturi Roșii.

Parteneri
Povestea româncei care a fost campioană la Roland Garros și a ajuns chirurg la Spitalul Floreasca
Redactia.ro
Vedetele din showbiz pe care românii nu le mai suportă „Nu înțeleg de ce încă sunt atât de populari (..) Are atitudine de bădăran şi încă se crede adolescent”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am mers mai departe'
Unica.ro
Untul de arahide sau untul de migdale? Care este mai sănătos și ce mare diferență există
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
Ungaria, la ani lumină de România! Budapesta ne-a luat complet fața. Ungurii i-au cucerit pe toți
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
VIN VOUCHERELE! Banii intră DIRECT pe CARD
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii sezonul 8. Dani și ispita Mădălina au apărut ținându-se de mână, dar s-au certat în fața camerelor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro