Mărturisiri neașteptate din intimitatea soților Ceaușescu. Detaliul surprinzător care iese la iveală despre cunoscutul dictator

Mărturisiri neașteptate din intimitatea soților Ceaușescu. Detaliul surprinzător care iese la iveală despre cunoscutul dictator
Mărturisiri neașteptate din intimitatea soților Ceaușescu

Secretele soților Ceaușescu au început să fie dezvăluite abia la ani buni după Revoluție, când cei care i-au cunoscut au avut curajul să vorbească despre lucrurile neștiute din perioada comunistă. Cserey Ilon a lucrat pentru cei doi timp de cinci ani și a acceptat să vorbească inclusiv despre intimitatea cuplului dictatorial.

Mărturisiri neașteptate din intimitatea soților Ceaușescu

Bona a surprins pe toată lumea când a mărturisti că în momentele în care nu era disponibilă, Elena Ceaușescu se apuca de treburile gospodărești.

„Venea acasă, se schimba și gătea, dacă bucătăreasa era în concediu. Ceaușescu ca om era foarte corect, dar în același timp a cerut disciplină strictă. Trebuia să pun masa chiar dacă el ajungea noaptea acasă. Aşteptam până ce termina să mănânce”, a declarat bona soților Ceaușescu.

Cserey Ilon a mai spus că Elena Ceaușescu avea o obsesie. Voia să știe cum fac dragoste soțiile nomenclaturiștilor și îi punea pe agenții lui Nicolae Ceaușescu să le planteze microfoane în camere. Ulterior, primea casetele, le asculta și le comenta. Se pare că cea mai mare obsesie o avea pentru actrița Violeta Andrei, soția ministrului de externe Ștefan Andrei.

„Pe la mijlocul anilor 70, Elena a vrut să știe cum face Violeta dragoste. Câteva zile mai târziu, când i-am pus un magnetofon pe birou, Elena nu se mai sătura ascultând înregistrarea. ”Curva dracului”, a spus Elena respirând din greu. Ascult-o, dragă, cum șuieră din vârful limbii și cum începe apoi să urle ca hiena, de-ți sparge timpanele. Din acea zi, Elena a făcut o pasiune pentru Violeta. În aprilie, Elena a cerut să i se instaleze echipament de ascultare în camera din spate, iar după aceea a început să pastreze casetele cu Violeta. Și altele”, a mărturisit Ion Mihai Pacepa în cartea sa Orizonturi Roșii.