Doi bătrâni s-ar fi aruncat împreună de la etajul 6 al unui bloc din Capitală. Ce spun anchetatorii

Doi bătrâni s-ar fi aruncat împreună de la etajul 6 al unui bloc din Capitală. Ce spun anchetatorii
Salvatorii nu au mai putut face nimic pentru a salva viata victimelor

Doi bătrâni s-ar fi aruncat împreună de la etajul 6 al unui bloc din Capitală. Cele două persoane în vârstă au fost găsite moarte în fața unui bloc din București, iar salvatorii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a le salva viețile. Ambii ar avea în jur de 80 de ani. Ce spun anchetatorii, vedeți în rândurile de mai jos.

Doi bătrâni, soț și soție, găsiți morți în fața blocului în care locuiau. S-ar fi aruncat împreună de la etajul 6

Doi bătrâni ar fi ales să se sinucidă împreună aruncându-se de la etajul 6 al unui bloc situat în București. Cei doi au fost găsiți decedați în fața blocului în care se pare că aceștia locuiau.

Din primele informații, cei doi bătrâni, în vârstă de aproximativ 80 de ani, erau soț și soție. Astfel, din primele cercetări, anchetatorii susțin că cel mai probabil este vorba despre o sinucidere.

Cei doi au murit pe loc

Cele două persoane care s-ar fi aruncat de la etajul șase al blocului în care locuiau din Capitală, din păcate, au decedat pe loc, salvatorii nemaiputând face nimic pentru ele.

De asemenea, la fața locului s-au deplasat imediat echipaje de poliție, ambulanțe și SMURD, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viața celor două victime, fiind mult prea târziu.

Poliția a deschis o anchetă pentru a descoperi ce s-a întâmplat, de fapt

Poliția vrea să afle acum ce s-a întâmplat cu adevărat și care sunt cauzele care au dus la o astfel de tragedie. Se pare că cei doi soți locuiau singuri. Dosarul a fost preluat de Serviciul Omoruri, Biroul Morți Suspecte, întrucât se ia în calcul și o posibilă crimă.

Un tânăr a ales să își ia viața aruncându-se de la etaj

În urmă cu aproximativ o lună, pe 23 august, un tânăr de 40 de ani a ales să își ia viața plonjând dela etajul. Tânărul a apelat la gestul extrem după o ceartă cu familia.

Aflându-se sub inflența băuturilor alcoolice acesta a urcat pe aparatul de aer condiționat de undea amenințat că se aruncă.

Inițial, polițiștii îl convinseseră pe bărbat să renunțe la gestul sinucigaș

Polițiști ajunși de urgență la intervenție l-au convins inițial pe acesta să intre în casă, tânărul a intrat după care a spart un geam și s-a aruncat pe fereastră.

Și în acest caz polițiștii au deschis un dosar, iar apartamentul de unde a sărit bărbatul a fost sigilat pentru eventuale posibile cercetări.