A fugit din carantină deghizat în dinozaurul T-Rex! Ce au descoperit polițiștii

Un eveniment ciudat a făcut înconjurul lumii după ce în Spania, o persoană a fost urmărită de poliție pentru că a încălcat ordinul de carantină și a ieșit la o plimbare purtând un costum care îl înfățișa pe Tyrannosaurus Rex.

Ce a pățit bărbatul după încălcarea legii

În timp ce această persoană deghizată se plimba pe străzile din Murcia, autoritățile și-au propus să-l caute și să-l aresteze,punând siguranța sa și a altor persoane în pericol. În urma răspândirii COVID-19 în întreaga lume, Spania a intrat într-o carantină strictă, în care oamenilor li se interzice părăsirea caselor, acest lucru făcându-se doar dacă este extrem de necesar. Din fericire, „dinozaurul” nu a fost arestat, în schimb a fost condus la el acasă de către autorități și a primit o mustrare.

Prin intermediul contului de Twitter, Poliția Locală din Murcia a informat că „în stare de urgență, o persoană poate să însoțească animalele de companie pentru a-și face nevoile, doar în scurte plimbări. Persoanele care sunt în situația dinozaurului Rex din imagini, nu sunt avute în vedere”.

Zilele trecute a devenit viral un videoclip al unui T-Rex, care arăta cum a ieșit să arunce gunoiul și s-a întors repede acasă. Autoritățile nu au identificat dacă a fost același dinozaur, însă au vorbit despre faptul că măsurile de carantină impuse trebuie luate în serios ca o măsură importantă pentru combaterea COVID-19.

Ce pățesc românii care nu respectă carantina

Premierul Ludovic Orban a făcut un anunț vizavi de înăsprirea pedepselor pentru cei care nu respectă interdicțiile impuse de autorități, în contextul urgenței medicale impuse de pandemie. El a declarat că este conștient că oamenii cu simț civic vor respecta întocmai regulile impuse de situația de urgență, iar aceste pedepse sunt destinate persoanele care sunt obișnuite să încalce legea, fără a lua în considerare consecințele.

Printre măsurile adoptate se numără majorarea pedepselor pentru falsul în declarații în timpul anchetei epidemiologice pe subiectul Covid-19, se majorează pedepsele pentru infracțiunea de zădărnicire a combaterii răspândirii epidemiei și se introduce în Codul Penal o nouă infracțiune, cea de omisiune de a furniza date.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI