Din ce fac mulți bani frații Tate, de fapt. Cum au devenit bogați, înainte de scandalul sechestrului

Din ce fac mulți bani frații Tate, de fapt. Cum au devenit bogați, înainte de scandalul sechestrului
Din ce fac mulți bani frații Tate, de fapt.

Din ce fac mulți bani frații Tate. Cei doi se află în mijlocul unui mare scandal, fiind acuzați că au sechestrat două tinere. În toiul nopții trecute, Tristan și Cobra Tate au fost duși la DIICOT, după ce, în urmă cu o zi, autoritățile au făcut verificări în locuința celor doi. Dar cum au devenit aceștia putrezi de bogați.

Au mers pe povestea „băieților săraci”

Frații Tate au ținut-o numai într-un lux și opulență, afișându-se de fiecare dată cu cele mai exclusiviste mașini, în cele mai exclusiviste locuri. Nu au lipsit nici petrecerile fastuoase, „udate” cu „râruri” de șampanie sau alte fițe prin care arătau că duc o viață de lux. Mulți s-au întrebat însă cum reușesc cei doi frați să aibă conturi cu multe zerouri. Ei bine, videochatul și moștenirile de la tatăl lor ar sta în spatele averii celor doi.

Însă luni, 11 aprilie, cei doi au avut parte de o surpriză neașteptată, căci la locuința lor din Pipera au descins mascații, polițiștii și procurorii din Ilfov. Această vizită ar fi urmat după ce frații Tate ar fi sechestrat o tânără pe care ar fi obligat-o să se prostitueze.

Deși cei doi s-au afișat mereu într-un lux exorbitant, într-un interviu mai vechi, Tristan povestea că ei provin dintr-o familie săracă, de fapt. Că tatăl lor a fost campion mondial la șah, iar mama spăla vase în bucătărie.

„N-a avut niciodată bani, în toată viaţa lui! Când a murit avea 16 dolari în buzunar, i-am plătit eu înmormântarea. Mama mea, la ultima slujbă, acum 5-6 ani, spăla vase în bucătărie.

Eu şi fratele meu îi plătim salariul ca să nu facă nimic, pentru că a muncit din greu toată viaţa”, spunea Tristan Tate într-un interviu pentru as.ro.

Din ce fac mulți bani frații Tate, de fapt

Cu toate că au mers pe ideea băieților săraci, care mergeau cu autobuzul și câștigau un ban muncind la McDonald’s, se pare că cei doi frați nu ar fi chiar așa de săraci. Cei doi ar fi moștenit de la tatăl lor un hotel, potrivit Gândul.ro. În plus, ei au acum și un studio de videochat.

Însă banii mulți ar fi venit de pe urma studiourilor lor de videochat. Fostul luptător ar fi amenajat un spațiu special pentru videochat chiar în vila lor din Pipera, „Cobra” ar deține un studio de videochat în Los Angeles. Cei doi frați mai au firme și în domeniul agriculturii, cu sediul din Brașov.