Din ce a făcut bani Iuliana Luciu înainte să ajungă celebră. A povestit fără rușine: „4 ore pe zi”

Iuliana Luciu este o apariție încântătoare la TV, mai ales pentru publicul masculin. Cu forme apetisante, picioare lungi și decolteu generos, bruneta a intrat repede în grațiile bărbaților. Sora mai mică a Nicoletei Luciu s-a străduit încă de mică să fie independentă financiar și a luptat din greu pentru a-și îndeplini visurile.

Detalii despre trecutul Iulianei Luciu

Surorile Luciu sunt celebre în România încă de pe vremea când Nicoleta și Iuliana erau niște puștoaice. Dacă una dintre ele s-a stabilit la casa ei, a întemeiat o familie cu mulți copii, cea de-a doua continuă să apară pe micul ecran, în diferite proiecte TV. Ca să ajungă în acest punct, mezina a muncit foarte mult. Dar puțini români știu din ce și-a câștigat Iuliana Luciu primii săi bani.

Care a fost primul job al vedetei

Celebrele brunete Luciu sunt considerate două dintre cele mai atrăgătoare prezențe feminine din showbizul autohton. De ani buni, surorile se bucură de mult succes, dar și de fani în mediul online. Deși își permit acum aproape orice moft, Nicoleta și Iuliana nu au avut mereu o situație financiară bună, fiind nevoite să găsească o cale care să le aducă profit. De curând, frumoasa asistentă TV a dezvăluit cum a făcut primii bani la doar 15 ani.

Primii bani i-a făcut la 15 ani

Ajunsă la 35 de ani, Iuliana Luciu se mândrește cu o carieră frumoasă în televiziune. La fel ca în cazul multor dive de la noi, și ea a plecat de jos. Bruneta nu se ferește să facă declarații despre trecut. Recent, aceasta a povestit care a fost primul său job, dar și cum și-a câștigat primii bani la doar 15 ani. În timp ce fetele de vârsta ei se bucurau de cluburi și ieșiri în parc, sora Nicoletei împărțea pliante la semafoare, cu diferite electrocasnice de vânzare. Cam patru ore pe zi asta făcea.

„Primii bani pe care i-am făcut au fost pe la vârsta de 15 ani, când, alături de cea mai bună prietenă de atunci și cu care am rămas bună prietenă și acum, împărțeam pliante pe la semafoare cu tot felul de electrocasnice de vânzare. Cam 4 ore pe zi, după școală făceam asta. Îmi doream un telefon mobil și cu banii strânși am reușit chiar să mi-l cumpăr”, a spus Iuliana Luciu pentru tvmania.ro.

În urmă cu 10 ani, Nicoleta Luciu s-a căsătorit cu Zsolt Csergo și, în prezent, cei doi au patru copii minunați. Bruneta focoasă s-a retras din lumina reflectoarelor, pentru a se dedica în totalitate familiei.

Urmăriți Playtech.ro și pe