Cât de mult seamănă Nicoleta Luciu cu mama ei. Imagine rară cu femeia de 61 de ani

Cât de mult seamănă Nicoleta Luciu cu mama ei. Imagine rară cu femeia de 61 de ani
Cat de mult seamana Nicoleta Luciu cu mama ei

Nicoleta Luciu a fost considerată, dintotdeauna, una dintre cele mai frumoase femei din România, iar dacă o privim pe mama ei, putem vedea, cu ochiul liber, de unde au moștenit ea și sora ei Iuliana Luciu atuurile fizice. Cum arată Lucica Luciu, mama fostei actrițe. Zici că sunt surori, seamănă ca două picături de apă.

Cum arată mama Nicoletei Luciu la 61 de ani

Nicoleta și Iuliana Luciu sunt două dintre cele mai frumoase femei din România. Fosta actriță din Inimă de țigan și sora ei mai mică au moștenit trăsăturile fizice ale mamei lor, Lucica, femeia fiind extrem de mândră de fiicele sale.

Lucica Luciu tocmai a împlinit vârsta de 61 de ani la jumătatea lunii ianuarie, când și-a serbat ziua de naștere. Cu acest prilej, Nicoleta Luciu a distribuit o fotografie cu părintele său pe rețelele sociale, acolo unde i-a transmis un mesaj emoționant.

Imaginea s-a viralizat într-o clipă, iar sute de internauți i-au trimis mamei Nicoletei Luciu gânduri bune și urări aniversare, complimentând-o pentru felul excepțional în care arată.

„La mulți ani, MAMA! Te iubim! Să ne trăiești!’, a scris fosta actriță Nicoleta Luciu, ca descriere în dreptul fotografiei în care mama ei este imortalizată zâmbind.

De fiecare dată când vedeta postează poze cu mama sa, Nicoleta Luciu primește nenumărate felicitări și aprecieri.

Acum 10 ani, Nicoleta Luciu s-a căsătorit cu Zsolt Csergo și, în prezent, cei doi sunt părinții a patru copii minunați. Bruneta s-a retras din lumina reflectoarelor și a renunțat la cariera sa de actriță pentru a se dedica în totalitate familiei.

De ce nu ar divorța Nicoleta Luciu de soțul ei

Deși au apărut diverse zvonuri în ultima perioadă, potrivit cărora diva ar divorța de tatăl copiilor ei, iată care este motivul pentru care Nicoleta Luciu nu s-ar separa niciodată de bărbatul care i-a devenit soț în 2012.

Nicoleta Luciu locuiește de mulți ani în Miercurea-Ciuc, orașul de baștină al lui Zsolt, unde afaceristul deține un complex rezidențial de blocuri și două vile estimate la 400.000 de euro fiecare. De asemenea, averea soțului vedetei estima, în 2012, 60 de milioane de euro.

Zsolt Csergo a reușit să își construiască un imperiu prin afaceri cu imobiliare și cazinouri. Cu toate acestea, Nicoleta Luciu nu ar putea divorța de partenerul său, în această perioadă, deoarece nu are un venit propriu.

De asemenea, în cazul unui divorț, cei patru copii, Zsolt jr. și cei trei tripleți Kevin, Kim și Karoly ar rămâne în grija tatălui lor.