Dilema lui Ianis Hagi despre transferul lui la Rangers. Abia acum a vorbit despre asta VIDEO

Dilema lui Ianis Hagi despre transferul lui la Rangers. Abia acum a vorbit despre asta VIDEO
Legenda Rivaldo îl laudă pe Ianis Hagi

 Ianis Hagi a vorbit, pentru prima dată, despre ce a simțit în momentul în care a aflat că va fi transferat la echipa scoțiană Glasgow Rangers. Ce întrebări a avut jucătorul român pentru antrenorul Steven Gerrard și cum a decurs prima lor întâlnire.

Dilema lui Ianis Hagi despre transferul lui la Rangers

Ianis Hagi este pe val. Sportivul român de numai 22 de ani face istorie la formațiunea scoțiană Glasgow Rangers, unde este considerat unul dintre cei mai valoroși fotbaliști ai echipei. Presa internațională are numai cuvinte de laudă la adresa fiului lui Gică Hagi, pe care-l laudă pentru disciplina, educația, inteligența și talentul de care dă dovadă mijlocașul român.

Fiul lui Gică Hagi a vorbit, pentru prima dată, despre ce sentimente l-au încercat în momentul în care a aflat că va fi transferat la Rangers în Scoția. Cum s-a petrecut transferul jucătorului și ce întrebări a avut sportivul pentru antrenorul Steven Gerrard.

„Chiar și înainte să se facă transferul, am apucat să vorbesc la telefon și cu Steven Gerrard și cu directorul sportiv al clubului. Sunt întrebări pe care ți le pui ca jucător: „De ce mă vor acolo?”, „Care este obiectivul lor cu mine?”. După ce te vezi față în față, e normal că este altă discuție. Deja vorbesti de planul tactic.

Ei încearcă să îți prezinte ideile lor, principiile lor, ca antrenor, ca echipă. Dacă ajungi la nivelul ală, cred că adaptarea se face foarte repede, într-o săptămână sau două.”, a declarat Ianis Hagi pentru „Echipa de 10”, conform celor de la sport.ro.

Ianis Hagi pleacă de la echipa Rangers?

În urma presiunilor din partea echipei și a fanilor, Steven Gerrard l-a pus pe Ianis Hagi titluar în meciul dintre Rangers și Celtics, dar internaționalul român nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor antrenorului. Hagi a fost schimbat după 65 de minute de joc, în meciul Old Firm, iar prestația lui de pe teren nu a fost una strălucită.

Prințul Ianis a marcat, în acest sezon, 23 de goluri pentru Rangers și este cotat la 25 de milioane de lire sterline. De la începutul lunii martie au circulat zvonuri printre jurnaliștii sportivi potrivit cărora fiul lui Gică Hagi ar urma să plece de la Glasgow Rangers pentru suma frumușică de 29 de milioane de euro. Acest lucru nu ar veni ca o surpriză, având în vedere că echipe uriașe precum Real Madrid și Lazio și-au manifestat interesul pentru transferul fotbalistului român.

„Numele lui Ianis Hagi este uriaș, iar jucătorul a fost foarte implicat în acest sezon în parcursul lui Rangers. Per total a fost foarte impresionant, iar echipe mari îl urmăresc. Considerăm că Rangers va accepta o ofertă mare în schimbul său, iar cu siguranță Real Madrid și Lazio și l-ar permite. Valoarea sa? În jur de 25 de milioane de lire sterline (n.r. – aproximativ 29 de milioane de euro). Probabilitatea unei astfel de vânzări? 6/10”, au scris jurnaliștii de la Ibrox Noise.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI