Cadoul lui Steven Gerrard pentru Ianis Hagi. Ce a făcut antrenorul, după scandalul de joi

Cadoul lui Steven Gerrard pentru Ianis Hagi. Ce a făcut antrenorul, după scandalul de joi
Cadoul lui Steven Gerrard pentru Ianis Hagi. Ce a făcut antrenorul, după scandalul de joi

Steven Gerrard, criticat dur pentru faptul că nu l-a lăsat pe Ianis Hagi să joace în partida dintre Rangers și Slava Praga. Ce s-a întâmplat în timpul meciului dintre Celtics și echipa sa. Ce a făcut antrenorul, după scandalul de joi, și ce i-a oferit internaționalului român.

Cadoul lui Steven Gerrard pentru Ianis Hagi

Ianis Hagi continuă să fie unul dintre cei mai apreciați și urmăriți sportivi de pe planetă. Fiul regelui fotbalului românesc a fost lăudat de către presa sportivă internațională, care l-a criticat fără milă pe tehnicianul Steven Gerrard pentru că l-a ținut pe internaționalul român pe banca de rezerve în meciul cu Slava Praga.

Ianis a fost cerut titular de către fanii Glasgow Rangers, care l-au atacat pe antrenorul Steven Gerrard, după ce acesta a decis să nu-i permită lui Hagi să evolueze pe teren în partida dintre Slava Praga și Rangers. Scoțienii au fost învinși cu 2-0 de către formațiunea cehă, iar mulți jurnaliști și microbiști susțin că echipa lui Gerrard nu ar fi fost eliminată din Europa League, dacă lui Ianis Hagi i s-ar fi oferit șansa de a juca împotriva lui Nicușor Stanciu pe teren.

După ce mijlocașul român a fost marele absent al meciului dintre cehi și scoțieni, Twitterul a explodat, în ultimele zile, din cauza reacțiilor susținătorilor românului de 22 de ani, care au cerut ca Ianis Hagi să fie titular în meciul dintre Celtics și Rangers, lucru care s-a și întâmplat.

„Gerrard nu a greșit prea des în acest sezon, dar era evident că Hagi trebuia să intre, nu Arfield, iar Helander în locul lui Balogun

Nu știu ce a făcut Hagi de nu a meritat să joace deloc!

Toată lumea a sperat că Helander și Hagi vor intra la pauză. Ce eroare a lui Gerrard

Pe Hagi, te rugăm, domnule Gerrad!

Haide, Gerrard, lasă pe Hagi să joace”, au fost câteva dintre reacțiile incredibile ale suporterilor echipei Rangers, pe Twitter.

Nicolae Stanciu, coleg cu Ianis Hagi la Rangers?

Nicolae Stanciu își face un renume pe cinste. Jucătorul de la Slava Praga se bucură de multă notorietate, iar sezonul pe care-l joacă la formațiunea cehă este unul impresionant. Numele lui Stanciu este pe buzele tuturor suporterilor, după ce internaționalul român a reușit să lanseze eurogolul care i-a trimis echipa în sferturile de la Europea League. Conform presei britanice, se pare că oficialii de la Glasgow Rangers ar fi pus ochii pe jucătorul român și ar vrea să-i aranjeze un transfer pentru a-l aduce în Scoția.

Rămâne de văzut dacă Stanciu și Hagi vor fi colegi de echipă la Rangers, în vară. Momentan, cei doi fotbaliști români vor face echipă zilele acestea, la echipa națională din România. Starurile de la Slava și Rangers sunt armele cu care selecționerul Mirel Rădoi speră să ducă România la primul mondial de după campionatul din anul 1998.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI