Gică Hagi a dat lovitura vieții sale? Ce țară ar vrea să ne fure marea valoare națională a fotbalului VIDEO

Gică Hagi a dat lovitura vieții sale? Ce țară ar vrea să ne fure marea valoare națională a fotbalului VIDEO
Gică Hagi a dat lovitura vieții sale! Ce țară a reușit să ne fure marea valoare națională a fotbalului

 Veste uriașă pentru fanii patronului de la Viitorul Constanța. Gică Hagi ar putea pleca din România pentru a fi selecționerul uneia dintre cele mai mari echipe naționale de fotbal din lume. Ce țară a reușit să ne fure marea valoare națională a fotbalului? Veți afla în rândurile care urmează.

Gică Hagi a dat lovitura vieții sale!

Veste uriașă pentru fanii lui Gică Hagi. Regele fotbalului românesc ar putea semna contractul cu americanii pentru a antrena echipa națională de fotbal a Statelor Unite ale Americii. Liderul Generației de Aur a fotbalului autohton ar putea să se întoarcă pe banca de antrenorat, de data aceasta, peste Ocean. Potrivit jurnaliștilor de la Playsport, informația a fost dezvăluită chiar de patronul echipei Viitorul Constanța în cadrul emisiunii Replay, de la TVR 1. Gică Hagi va prelua o echipa națională de fotbal american, nu o formație de club, așa cum a presupus toată lumea.

Cu toate că a primit foarte multe oferte în ultimul timp, se pare că Maradona din Carpați este pregătit să se stabilească pe meleagurile americane și să fie selecționerul echipei naționale a Statelor Unite ale Americii. Gică Hagi ar putea deveni selecționerul locului 22 din ierarhia FIFA. Din echipa pe care o va antrena „regele” fac parte sportivi valoroși precum Yunus Musah (18 ani) de la Valencia, Owen Otasowie (20 de ani) de la Wolves, Christian Pulisic (22 de ani) de la Chelsea, Josh Sargent (21 de ani) de la Werder Bremen, Weston McKennie (22 de ani) de la Juventus Torino, Timothy Weah  (21 de ani) de la Lille, Konrad de la Fuente (19 ani) și Sergino Dest (20 de ani) ambii de la Barcelona sau Zack Steffen (25 de ani) de la Manchester City.

Marian Olaianos: Gică, te mai vezi la echipa naţională?

Gheorghe Hagi: Nu vreau să răspund. Este o întrebare care poate fi speculată. Vă spun un lucru, nu este nicio noutate: am două dorinţe mari – să antrenez o echipă puternică de club şi o echipă naţională. De orice naţionalitate.

Marius Mitran: Să zicem, totuşi, de naţionalitate română…

Gheorghe Hagi: Nu neapărat.

Marius Mitran: Vreau să întreb şi eu ceva! Merită acest om de lângă noi, pentru ce a făcut în zeci de ani pentru fotbalul românesc, după enormul ghinion din 2001, o nouă şansă la naţionala României?

Gheorghe Hagi: Nu e vorba de şansă! Eu ştiu ce îmi doresc. Vom vede dacă e bine sau nu. Am cele două dorinţe. O să mă duc acolo unde o să fiu chemat. Nu ştiu dacă o sam cel mai mare succes. Vreau două provocări mari, ştiu că am de muncit câţiva ani buni. Sunt mai experimentat. Poate o să am succes, poate nu.

Gheorghe Hagi: O naţională care îmi place foarte mult este naţionala Statelor Unite ale Americii. Am văzut-o cum arată. Este fanastică. Mi-am şi notat-o. Cred că în 2026 va ajunge o forţă mondială. Veţi vedea.

Această declarație arată clar intenția ”Regelui” de a transforma naționala Statelor Unite, într-un plan de cinci ani, bine pus la punct!

Gică Hagi a devenit o legendă a fotbalului internațional în Statele Unite ale Americii

Vestea că Gică Hagi va fi selecționerul echipei naționale americane a luat cu asalt lumea sportivă. Cu toate acestea, nu este o surpriză pentru nimeni faptul că fostul decar va face putea face istorie peste Ocean. Gică Hagi se întoarce în țara care i-a adus faima mondială. Reamintim faptul că Hagi a intrat în legendele fotbalului mondial drept unul dintre cei mai mari jucători din istorie, la Finala Campionatului Mondial de Fotbal din 1994, meci care s-a jucat în Pasadena, California.

Mai mult de atât, tatăl lui Ianis Hagi nu este primul din familia sa care se va stabili în Statele Unite ale Americii. Timp de 4 ani, sora lui a urmat cursurile celei mai prestigioase academii de film din lume, New York Film Academy. Kira are 24 de ani și este considerată una dintre cele mai promițătoare actrițe ale generației sale, lucru care nu-l putea face mai mândru pe celebrul său tată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI