Vești cumplite pentru Elena Merișoreanu de la medici. Ce verdict crunt i-au dat EXCLUSIV

Vești cumplite pentru Elena Merișoreanu de la medici. Ce verdict crunt i-au dat EXCLUSIV
Ce declaratii a facut

Chiar dacă ultimele analize i-au ieșit neașteptat de bine, după cum însăși ne-a mărturisit, Elena Merișoreanu va ajunge din nou, la bisturiu. Ea va suferi o nouă intervenție chirugicală, de data aceasta la piciorul drept, care nu mai poate fi vindecat prin tratament.

Problemele medicale se țin lanț de Elena Merișoreanu. După mai mule operații la piciorul stâng, artista va suferi o nouă intervenție chirugicală, imediat după sărbători, de data aceasta la piciorul drept, după ce a încercat toate metodele de tratament.

„Toate analizele mi-au ieșit neașteptat de bine. Trebuie însă să mă operez la piciorul drept.

Am fost la stângul, acum nu mai are nimic, dar folosindu-l prea mult pe celălalt, acum mă doare cel neoperat.

O să mă operez după sărbători. Am artroză, nu mai merge cu tratament, nu mai am cartilagii.

Am făcut 25 de celule stem, acid hialuronic, dar nu mai trece, vorba medicului, dacă nu ai cartilagiul, nu se mai reface”, a declarat artista pentru impact.ro.

Nu poate urca pe scenă fără tocuri

Deși date find problemele medicale pe care le are, nu-i recomandat să poarte tocuri, artista nu poate renunța la acestea.

„Port un pic de toc, nu mă simt eu bine fără. Dar unul mai micuț. Întotdeauana mi-a plăcut să apar impecabil în fața publicului”, ne-a mai spus aceasta.

Ce gătește, dar și ce cumpără de Crăciun

Altfel, ajutată și de fiicele sale, Elena Merișoreanu se va ocupa de masa de Crăciun, care va fi una cât se poate de îmbelșugată. Ea va pregăti sarmalele, în timp ce soțul său a cumpărat deja un curcan pe care să-l gătească.

„De Crăciun, vom petrece în familie. Eu fac doar sarmalele, fata cea mare salata de boeuf, piftia, iar fripturile fata cea mică.

Pentru cozonaci, pentru că durează să-i pregătești acasă, mergem să-i cumpărăm de la nea Vasile, face niște cozonaci de cade nuca din ei.

Dacă nu miroase a sarmale, parcă nimic nu e bun. Soțul a luat un curcan de la cineva de la curte, alor mei le place curcanul.

Avem și porc, carne la garniță, cârnați, tobă, de toate”, a completat artista.

Pe post de Moș Crăciun

În ajunul sărbătorilor, în fiecare an, artista obișnuiește să trimit pachetecelor neajutorați.

„În fiecare an, mergem pe la cei săraci, cu pachete, sunt persoane care nu au nimic de pus pe masă.

Mă ajută fetele cu pachete. Copiilor nevoiași, le duc câte un trening, câte o jucărie. Eu merg pe la case de copii, asta e mai important”, a mărturisit aceasta.

A avut nouă cântări de Revelion înainte de pandemie

Ca majoritatea colegilor de breaslă, artista recunoaște că pe plan profesional, nimic nu mai este ca înainte. Aceasta îș aduce aminte de cântările pe care le avea de Revelion, foate multe ca număr, într-o singură noapte.

„Acum 3 ani, am cântat pe Valea Prahovei, am avut nouă revelioane. Înainte de pandemie, am avut la Londra și Crăciunul și Revelionul.

De Revelion, am fost cu Elisabeta Turcu și Roxana Nemeș, am avut 5000 de participanți, am cântat cu formația lui Cercel, acolo l-am cunoscut.

Ce atmosferă a făcut, atât am suferit când am auzit că a murit. Pentru noi a fost un an greu, o cruce neagră”, a completat aceast.

Artista a mai adăugat că deși a primit oferte de la trei restaurante.  Aceasta încă nu și-a dat ok-ul pentru vreo cântare, pentru că mai întâi vrea să vadă în ce condiții își va putea desfășura meseria.