Dicționarul viselor. Ce înseamnă, de fapt, când visezi elefanți

Dicționarul viselor. Ce înseamnă, de fapt, când visezi elefanți.

Visul este procesul imaginativ prin care se reflectă concepțiile, grijile și preocupările persoanei care visează. Visele sunt în conformitate cu personalitatea noastră zilnică, visul vorbind despre noi, făcând parte din noi. Visele sunt adesea comparate cu realitatea. Ce semnificație are apariția în vis a unui elefant?

Dicționarul viselor. Ce înseamnă, de fapt, când visezi elefanți

De tălmăcirea viselor s-au ocupat cele mai vechi popoare. Printre acestea se numără: Fenicienii, Egiptenii, Babilonienii, precum și alte popoare. Fiecare ființă avea astrologul ei în evul mediu. Dacă pierdem visele, uitându-le, rămânem mai săraci în amintiri. Visele ne pot oferi indicii care ne-ar putea ajuta să ne rezolvăm mai bine problemele din viața de zi cu zi.

Oamenii care lucrează cu visele, au aflat că acestea sunt pline de semnificații. Cel care visează poate învăța din visele sale, mai multe despre: sentimente, gânduri, comportament, motive. Artiștii, scriitorii și oamenii de știință sunt adesea inspirați de visele lor.

Interpretarea viselor cu elefanți

Elefantul reușește să combine puterea, înțelepciunea, puterea și, în același timp, supunerea. Oamenii dedică mult timp acestor animale, ca urmare a faptului ca au primit un gigant de pădure ca prieten, slujitor și Dumnezeu.

În unele țări, elefantul este considerat sacru, fiind respectat din această cauză. Un simbol al unui caracter bine coordonat, reprezintă în China, fiind întruchiparea înțelepciunii, a longevității și a puterii. În lumea antică, elefanții erau simboluri ale castității, imaginile de la poarta paradisului având imaginea unei savane uriașe. Elefantul este un simbol al Thailandei moderne, care atrage turiștii cu mult mai multă optimism.

Elefant în vis – semnificație

Când îți apare un elefant în vis, înseamnă că te bucuri de foarte mult respect în cercurile de prieteni și de cunoștințe pe care le ai. Animalul în sine mai poate fi prezentat și ca elefantul matern, fiind o figură emblematică de la care, de fapt așteptăm protecție, exact ca din partea unei mame.

Din moment ce visăm elefanți, nimic nu ne mai poate doborî, deoarece suntem suficienți de puternici. Când visezi că ești călare pe un elefant, înseamnă că te afli într-o ascensiune pe scara socială sau la locul de muncă.

Femeie în somn.
Dicționarul viselor. Ce înseamnă, de fapt, când visezi elefanți

Semnificații vise:

  • dacă mergi călare pe un elefant înseamnă că în realitate vei reuși să obții un loc de muncă foarte bun și să te bucuri de banii pe care îi primești
  • dacă visezi că omori un elefant înseamnă și că trebuie să îți iei adio de la planurile mărețe pentru viitor
  • când în vis călătoriți cu un elefant înseamnă că aveți mult noroc și veți face o mare avere
  • dacă visați că hrăniți sau adăpați un elefant înseamnă că veți fi în serviciul unui om mare
  • dacă vedeți mai multi elefanți în vis înseamnă de fapt că veți avea o viață lungă, aveți putere pentru orice, sănătate
  • mai mulți elefanți la un loc, care par prietenoși înseamnă că veți trăi mulți ani cât să vă bucurați de multe realizări, de onoare.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI