Ce înseamnă atunci când visezi pisici. Care este interpretarea specialiștilor

Ce înseamnă atunci când visezi pisici. Care este interpretarea specialiștilor
Ce înseamnă atunci când visezi pisici. Care este interpretarea specialiștilor

Ce înseamnă când visezi pisici și la ce detalii să fii atent dacă ai un astfel de vis. Conform specialiștilor, pisicile reprezintă feminitatea dintr-o persoană, indiferent de gen. Atunci când visezi pisici, iese la lumină latura ta feminină.

Ce înseamnă dacă visezi pisici

Faptul că ai un astfel de vis poate avea legătură și cu nevoia ta de independență. Dacă îți visezi propria pisică, acesta poate fi un semn al unor emoții puternice. Psihologii Sigmund Freud și Carl Gustav Jung asociau astfel de vise cu subconștientul uman.

Experții cred că de cele mai multe ori, subconștientul încearcă să transmită un mesaj. Pisicile sunt astfel asociate cu abiliattea ta de a vedea ceva ce este ascuns, iar asta pentru că felinele pot vedea noaptea. În cazul în care visezi că un copil ține în brațe o pisică, specialiștii în vise sunt de părere că urmează să se întâmple ceva important pentru tine în viitor. Dacă visezi că adopți o pisică, înseamnă că urmează să împărtășești cuiva ideile și gândurile tale.

Interpretarea de care trebuie să ții cont

Dacă visezi o pisică agresivă, asta înseamnă că o persoană din viața ta nu e deloc de încredere și că te-a trădat, ori cel puțin asta urmează să facă. Dacă visezi că te zgârie, înseamnă că urmează să te cerți cu o persoană de sex feminin.

Când visezi pisici care dispar înseamnă că se anunță obstacole profesionale pentru tine sau că va dispărea cineva din anturajul tău. În cazul în care pisica ta se bate, acest lucru poate însemna acțiunea cuiva care îți poate afecta reputația sau situația financiară. Dacă pisica miaună, înseamnă că în anturajul tău e un prieten fals, care nu îți vrea binele. Dacă pisica vorbește înseamnă că e un mesaj să îți accepți latura feminină sau să schimbi ceva legat de munca ta. Dacă visezi o pisică care a murit în viața reală, aceasta poate simboliza faptul că trebuie să-ți asculți inima și să-ți eliberezi emoțiile.

De altfel, pisica a fost considerat un animal sacru în numeroase civilizații precum Egipt, Persia, Scandinavia, Grecia și Japonia, fiind venerată atât în timpul vieții, cât și după moarte. Pisica este asociată și cu latura instinctivă, implusurile și sexualitatea. Animal independent, apariția pisicii în vis mai simbolizează uneori o dorință viscerală de independență. Pentru femei, pisica din vis le vorbește despre feminitatea lor și mai precis despre senzualitate, anunță vise.ro.