Horoscop concediu 2020. Zodia care se bucură de o vacanță de vis

Horoscop concediu 2020

Astrele ne indică cine sunt adevărații norocoși în vara asta. Care sunt zodiile care după luni de izolare se vor bucura în sfârșit de o vacanță meritată?

Horoscop concediu 2020

Saturn este retrograd încă din luna mai și așa va rămâne până la finele lunii septembrie. Poziționarea sa marchează toată perioada vacanțelor și a concediilor, iar cei care le așteaptă cu nerăbdare trebuie să citească atenți indicațiile astrelor.

Horoscop concediu 2020
Horoscop concediu 2020

Berbec – Zodia aceasta are parte de o vară promițătoare, pentru că se va bucura de excursii sau vacanțe scurte, dar și de unele în interes de serviciu.

Taur – Nativii au parte de o vacanță anuală, întotdeauna trebuie să aibă partea lor de an în care să se liniștească. Un pelerinaj nu este exclus.

Gemeni – Pentru nativii aceștia se anunță o vacanță anulată. Din păcate, sunt nevoiți să-și ia adio de la călătoria de peste hotare pe care o plănuiseră alături de familie.

Rac – Ei au probleme mari, dar și riscuri uriașe. Vor avea parte de o experiență neplăcută în locul unde vor călători. Bani foarte mulți se vor duce pe apa sâmbetei.

Leu – Leii sunt mereu în căutarea plăcerii, așa că nu ezită orice escapadă. Vor cheltui bani mulți, dar pentru ei contează asta, ci distracția/

Fecioară – Fecioarele nu vor fi mulțumite de ceea ce primesc în concediu, așa că nu vor avea amintiri plăcute. Le este sugerat să ocolească pentru un timp călătoriile scurte.

Balanță – Aveai planuri mari pentru vara asta și ești fericit pentru că în sfărșit ți le poți duce la bun sfârșit. Nu este exclus să iei viața de la zero în locul unde vei călători.

Scorpion – Stresul acumulat în această perioadă se va duce odată ce-ți vei face timp să călătorești puțin. Preferi locuri spirituale și în care să te relaxezi foarte mult.

Săgetător – Din păcate, nu ai prea multe opțiuni de concediu și trebuie să fii atent ce alegi. Evită călătoriile de grup și fii atent la starea ta de sănătate.

Capricorn – Planurile pe care le-ai făcut pot fi întârziate sau chiar anulate de ceva ce nu ai prevăzut. Nu trebuie să-ți faci mari speranțe când vine vorba despre excursii.

Vărsător – Vei avea parte de un concediu de vis! Pe lângă ele se anunță și alte excursii care ți-au ieșit în cale, dar și câteva pentru studii sau afaceri.

Pești – Vrei o vacanță în care să te regăsești și să te relaxezi alături de familie și câțiva prieteni apropiați. Vrei ceva pentru suflet, minte și trup.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI