18 nov. 2021 | 07:36

Diana Șoșoacă, vaccinată anti-Covid-19? Reacția senatoarei în direct, la TV: „Nu am nicio remușcare”

Sănătate
Diana Șoșoacă, vaccinată anti-Covid-19? Reacția senatoarei în direct, la TV:
Diana Șoșoacă, senatoare independentă

Diana Șoșoacă este cunoscută de toți românii, mai cu seamă, pentru lupta anti-vaccinare Covid-19 pe care a dus-o pe toată perioada pandemiei. Cu toate acestea, au apărut mai multe zvonuri cu privire la faptul că senatoarea independentă ar fi apelat la acest tip de imunizare, după ce o jurnalistă ar fi văzut certificatul de vaccinare al acesteia. Invitată, ieri seară, în direct, senatoarea a dezvăluit adevărul despre situația sa.

Ce a spus Diana Șoșoacă despre vaccinarea sa

Fosta senatoare AUR a avut o intervenție în cadrul emisiunii “Punctul culminanat” de la RomâniaTV, acolo unde a dorit să lămurească românii cu privire la speculațiile apărute în presă, conform cărora, aceasta s-ar fi vaccinat anti-Covid-19.

În ciuda tuturor tragediilor la care asistăm, Diana Șoșoacă pare că nu și-a schimbat opinia referitoare la serul anti-Covid-19, negând cu vehemență vaccinarea sa. Aceasta susține că nu îi pare rău pentru decizia luată, pe motiv că nu se cunosc toate efectele acestui vaccin, ba mai mult, anumite efecte adverse ar fi fatale.
În urma tuturor afirmațiilor făcute de către senatoarea Diana Șoșoacă, mai mulți medici au criticat aspru intervențiile sale rău intenționate și lipsite de dovezi, prin care a reușit să dezinformeze populația.

„Nu am nicio remușcare, având în vedere informațiile de pe siturile producătorilor, care spun că nu sunt terminate, că există efecte grave și chiar letale, informații care sunt și pe site-ul EMA. Și în răspunsurile Ministerului Sănătății și ale INSP se spune același lucru. Atâta timp cât există cazuri multiple, uitați-vă la cazul avocatului din Galați care și-a pierdut 4 rude într-o lună.

Ministerul spune că vaccinații transmit virusul, aceasta este o pandemie a vaccinaților. Vaccinații au avut bune intenții, dar autoritățile au mințit cu privire la eficacitate și siguranță. Toate vaccinurile pe care le facem sunt pentru noi. NU m-am vaccinat anti-Covid și nu mă voi vaccina niciodată”, a spus Diana Şoşoacă, în exclusivitate la România TV.

Reacția CNCAV după ce Diana Șoșoacă a blocat activitatea unui centru de vaccinare

Pe data de 4 septembrie, senatoarea Diana Șoșoacă, însoțită de un grup de susținători, a blocat procesul de vaccinare într-un centru destinat imunizării anti-Covid-19, dintr-o localitate din Iași, care se afla în scenariul roșu din cauza exploziei de cazuri Covid-19. Ulterior, Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a reacționat dur la adresa senatoarei, criticând diseminarea informațiilor false și a unui comportament neadecvat.

„Este regretabil faptul că se încearcă aducerea campaniei de vaccinare într-o zonă a speculațiilor, a răspândirii de informații false, acuzații nefondate și calomnierea cadrelor medicale implicate în procesul de vaccinare a populației. Astfel de fapte se produc în contextul creșterii considerabile a ratei de infectare în rândul populației și a efortului depus în tot acest timp pentru susținerea ritmului de vaccinare la nivel național.

CNCAV dezaprobă ferm acțiunile care aduc atingere derulării procesului de vaccinare, act medical care trebuie derulat într-un mediu favorabil și sigur, în beneficiul cetățenilor, a sănătății publice.

Încă de la începutul pandemiei, personalul angrenat în procesul de vaccinare și-a concentrat eforturile dedicate asigurării sănătății publice, constant, iar preocuparea pentru asigurarea indicelui de acoperire vaccinală necesar limitării răspândirii maladiei COVID-19 reclamă recunoaștere, respect și apreciere din partea tuturor celor care beneficiază de serviciile publice de sănătate.

În acest sens, ne manifestăm întreaga susținere și încurajăm sesizarea imediată a instituțiilor abilitate asupra actelor care pot aduce atingere procesului de vaccinare și siguranței personalului care încadrează centrele de vaccinare, la nivel național.

Aceste situații pot genera reale prejudicii morale și profesionale specialiștilor din domeniul sănătății, dar și cetățenilor care aleg vaccinarea, soluția sigură și eficientă pentru ajungerea la normalitate.”, a fost mesajul transmis de CNCAV.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Daniel Baciu, anunț important pentru români cu privire la data la care se vor primi pensiile de Paște: ”Nu toată lumea trebuie să primească banii pe data de 1 sau pe data de 2!”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro