Diana Șoșoacă, în doliu. A fost găsit mort în casă: „Avea 40 de ani, sănătos tun”. Pe cine aruncă vina senatoarea

Diana Șoșoacă, în doliu. A fost găsit mort în casă:
Diana Șoșoacă, senatoare

Diana Șoșoacă revine în atenția publică cu un anunț trist despre moartea unei persoane extrem de dragi și apropiate. Potrivit senatoarei, bărbatul de 40 de ani a fost găsit fără suflare în propria locuință. Pentru această tragedie, politicianul susține că sunt de vină cei care au fost deranjați de intervențiile ei de la Institutul “Marius Nasta”.

Mesaj contrversat în ziua cu cele mai multe decese Covid-19

Senatoarea trece prin momente cumplite de când a aflat că preotul și duhovnicul său, Daniel Măcriș, a fost găsit mort în casă. Din păcate, bărbatul avea doar 40 de ani și nu se știa cu probleme de sănătate. Potrivit Dianei Șoșoacă, preotul a fost găsit inert în casă, iar de vină pentru moartea sa ar fi cei din sistem care au fost deranjați de intervențiile fără perdea ale senatoarei.

Revoltată de pierderea timpurie a bunului său prieten, Diana Șoșoacă a publicat pe pagina sa de Facebook o altă serie de teorii conspiraționiste, susținând că medicii au făcut din Covid un țel în viață, subestimând astfel impactul agresiv pe care această infecție o are asupra societății.

Mai mult, politicianul susține că părintele urma să-i ofere informații importante, motiv pentru care cineva l-ar fi împiedicat să facă acest lucru. Preotul Măcriș este cunoscut ca fiind un antivaccinist convins, acesta participând la numeroase manifestații care aveau ca scop lansarea unor mesaje antivacciniste.

„Sper să vă ia ăla rău pe toți”

Senatoarea Diana Șoșoacă a reușit prin intermediul ultimului mesaj postat pe pagina sa de Facebook să transmită ura pe care o simte pentru multă lume. În ciuda bilanțului devastator al deceselor Covid-19, aceasta a simțit nevoia să jignească și să găsească vinovați pentru necazul său.

”PENTRU VOI COVIDIOȚII: NU AVEA COVID! AVEA CEVA CE VOI NU AVEȚI: CREIER ȘI INIMĂ!

Pentru toți cretinii care comentați, înnebuniți de carcalacul care v-a luat mințile, Părintele Măcriș a fost găsit inert în casă dimineața.

Avea 40 de ani, sănătos tun. Întâmplător este părintele meu duhovnic, CEL MAI BUN PRIETEN AL MEU, CEL MAI BUN CONSILIER AL MEU, OMUL CARE NE-A FOST CEL MAI APROAPE ÎN ULTIMUL AN ȘI JUMĂTATE. Eu sunt nașa fetitei lui cele mici. AZI TREBUIA SĂ ÎMI DEA INFORMAȚII EXTREM DE IMPORTANTE.

Nu a mai apucat. Se pare ca acțiunea din Spitalul Marius Nasta a deranjat sistemul. Pentru voi, idioților, imbecililor, care ați făcut din covid un țel în viață și vă raportați la o boală mai ceva ca la Dumnezeu, sper să vă ia ăla rău pe toți, pentru că din cauza unor inutili ca voi, s-a ales praful de lumea asta. Dispăreți!”, a transmis senatoarea pe pagina sa de Facebook.